2777
2789

میخوام چندتا ازاین روغنایی مثل روغن نارگیل و ...اینارو بهم بگید که باهم ترکیبشون کنم و واسه مو فوق العاده باشه مثل ماسک مو بعدازحمام 

مرسی😘🤍

♥️🧿💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن کرچک برای رشد  و پر پشت شدن خوبه 

بهتره فقط به ریشه بزنی و ماساژ بدی 

از روغن های سبک تر و رقیق تر مثه زیتون 

ارگان و بادام و مشابه اینا برای ساقه بزن 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

من هر روغنی رو جدا میزنم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
روغن کرچک برای رشد  و پر پشت شدن خوبه  بهتره فقط به ریشه بزنی و ماساژ بدی  از روغن ...

مرسی عریزم،یعنی روغن کرچک رو کف سربزنم؟اونایی که واسه ساقه موگفتی رو ترکیب کنم بزنم موهام خوبه؟میشه طرز استفادشو بگی؟هرباربعد حمام بزنم؟

♥️🧿💍
خب عزیزم ترکیباتشواسمشو بگومرسی

ترکیباتشو کامل نزده ولی روغن جوانه گندم و ویتامین داره

دستسازه برند نیست من زدم موهامو خیلی تقویت کرد بذار ببینم میتونم عکس بذارم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

قبل حمام روغن زیتون خالص بعد حموم و شامپو زدن دو قاشق سرکه سیب رو با اب قاطی کن و بزن به موهات بعد ۵ دقیقه بشور فقط با آب.و بعد حموم روغن ارگان

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
ترکیباتشو کامل نزده ولی روغن جوانه گندم و ویتامین داره دستسازه برند نیست من زدم موهامو خیلی تقویت ک ...

اگه میشه ترکیباتشو عکس بگیر خودم تو داروخونم اگه داشتیم بسازم واسه موهام🤍😘

♥️🧿💍