2777
2789
عنوان

از حال بعد از طلاقتون بگید

1264 بازدید | 88 پست

شوهرم خیلی بد اخلاق محبت ک اصلا نداره از صبح تاشبم بیرونه وقتیم میاد خونه همش با لحن دعوا باهام برخورد میکنه واقعا صبرم تموم شده یه بچه ۴ساله دارم دختره احساس میکنم اگ جدا بشم خیلی بد میشه برام حالم بدتر میشه پول پس انداز دارم یه خونم دارم ب اسم خودم دست مستاجر کلا نگران مسائل مالیش نیستم بیشتر بخاطر مسائل روحیش نگرانم واسترس دارم بعد از طلاق چ حالی داشتین آیا پشیمون هستید یا ن؟؟؟

دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ‌کس مثل خودت نمیتونه متوجه بشه چی برا  خودت و اون بچه خوبه ،گاهی جدایی بهتر از ماندن تو‌زندگی پر از تنش و ایجاد استرس و افسردگیه،،یه دوره ی کوتاه داره تا عادت ی زندگی جدید کنید 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

به نظرم طلاق نگیرهمسایمون طلاق گرفته (بچه هم از طرف داشته)،میگفت :کاش طلاق نمیگرفتم واقعا هیچ کس دیگه بابای بچم نمیشه جز همون سگ 

ب نظرم راست میگه شاید شوهر خوبی نباشه ولی پدر خوبیه

تیکر بارداری نیست ،تیکر رسیدن به هدفامه

شما ببین چه دلیل باعث این رفتار همسرتون شده از اول که نبوده که ازدواج کردیم بچه آوردین رابطه رو تعویض نکنین درمان کنید اگر این راه جواب نداد میتونین به گزینه بعدی جدایی فکر کنی چون هیچ چیز تو دنیا ارزش از خودگذشتی نداره جایی که دلتون خوش نیست نباشین کسی که ناراحتتون میکنه رو از زندگی حذف کنید با توجه به گذراندم مرحله اول که تو صحبتم گفتم

به نظرم طلاق نگیرهمسایمون طلاق گرفته (بچه هم از طرف داشته)،میگفت :کاش طلاق نمیگرفتم واقعا هیچ کس دیگ ...

چی بگم والا پدر خوبیه پس احساسات و روحیه ی من چی چ فایده داره بچم هر روز شاهد گریه ی مادرش 

شما ببین چه دلیل باعث این رفتار همسرتون شده از اول که نبوده که ازدواج کردیم بچه آوردین رابطه رو تعوی ...

عزیزم بهش میگم بیا بریم زوج درمانگر اما نمیاد حتی نمیاد بشینه قشنگ صحبت کنه علت این سگ بازیاش چیه انقدم مغروره تو همه ی مسائل هم منو مقصر میدونه