شوهرم خیلی بد اخلاق محبت ک اصلا نداره از صبح تاشبم بیرونه وقتیم میاد خونه همش با لحن دعوا باهام برخورد میکنه واقعا صبرم تموم شده یه بچه ۴ساله دارم دختره احساس میکنم اگ جدا بشم خیلی بد میشه برام حالم بدتر میشه پول پس انداز دارم یه خونم دارم ب اسم خودم دست مستاجر کلا نگران مسائل مالیش نیستم بیشتر بخاطر مسائل روحیش نگرانم واسترس دارم بعد از طلاق چ حالی داشتین آیا پشیمون هستید یا ن؟؟؟
دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچکس مثل خودت نمیتونه متوجه بشه چی برا خودت و اون بچه خوبه ،گاهی جدایی بهتر از ماندن توزندگی پر از تنش و ایجاد استرس و افسردگیه،،یه دوره ی کوتاه داره تا عادت ی زندگی جدید کنید
شما ببین چه دلیل باعث این رفتار همسرتون شده از اول که نبوده که ازدواج کردیم بچه آوردین رابطه رو تعویض نکنین درمان کنید اگر این راه جواب نداد میتونین به گزینه بعدی جدایی فکر کنی چون هیچ چیز تو دنیا ارزش از خودگذشتی نداره جایی که دلتون خوش نیست نباشین کسی که ناراحتتون میکنه رو از زندگی حذف کنید با توجه به گذراندم مرحله اول که تو صحبتم گفتم