2777
2789

بچه ها امتحان ریاضی دارم فردا بخدا از ده صبح دارم درس میخونم تلاشم کم نبود تا جایی ک تونستم خوندم میدونم باید از قبل شروع میکردم تنبلی خودم بود ولی خب بازم تلاشمو کردم از صبح تا حالا خوندم حجمش خیلی زیاد بود

ممکنه ی چیزاییو یادم بره ی چیزاییم قاطی کنم ینی خیلی استرس دارم اولین باره حتی گریه هم بخاطرش کردم

واسم دعا کنید بگید آیت الکرسی میخونم براتون منم

دارم سکته میکنم توروخدا دعام کنید

در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس بگیری همه چی یادت میره خوندی دیگه وسواس رو بزار کنار برو راحت بخواب فکرشم نکن برات ایت کرسی خوندم عزیزم

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

فکر نمره رو نکن، آدم هر وقت که بیخیال تر باشه امتحانش بهتر میده...استرس نگیر..بخودت تلقین کن که هر چی که باید بیاد بیاری رو بیاد میاری و راه حل تمام مسئله هارو توی ذهنت داری. همین...

چیزی یادت رفت سرجلسه یه صلوات بفرست یادت میاد.( 😁این جمله از خود پیامبره، اگه چیزی رو فراموش کردید بر من صلوات بفرستید که موجب یادآوری اون چیزه).

ان شاء الله خوب میدی امتحانت👍🙏🏻

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.