2777
2789
عنوان

یکی همش بهت بفهمونه که چاقی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 40 پست
 اون گيره اين كارو بكن دو روز ديگه ولت ميكنه ميره با يكي كه اون جوري كه دوست داره زودتر ور ...

ای خدا اینم شانس من

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون گيره اين كارو بكن دو روز ديگه ولت ميكنه ميره با يكي كه اون جوري كه دوست داره زودتر ور ...

کسی که بخواد با اندام و اینجور چیزا بره همون بهتر بره مهم درک و شعوره 

چند سال دیگه سنشون که میره بالا ادم قیافه نوجونیشو که نداره باید بترسیم سنمون بره بالا ولمون کنن بابا بیخیال خودت باش بزار برن به درک

کسی ک برا این ول میکنه بره همون بهتر ک اول کار بره😐😐

اره بخدا ما ۴ سال دوست بودیم یعنی اون ۴ سال ندید من تپلم حالا که نامزد کردیم یادش افتاده 

اگه سر این میخواد بزنه زیرش همون بهتر بره

کسی که بخواد با اندام و اینجور چیزا بره همون بهتر بره مهم درک و شعوره  چند سال دیگه سنشون که م ...

دقیقا🥲 

دقیقا🥲  

ناراحت نباش عزیزم شاید منظوری نداره برا روحیت میگه بری باشکاه ولی جدا از کاهش وزن و اینا باشگاه رفتن رو روحیه ادم تاثیر مثبتی داره 

من خودم یه مدت میرفتم باشگاه نه برا کاهش وزن یا افزایش وزن کلا برای خوب شدن روحیه میرفتم روحیه میگرفتم اصلا حالو هوام عوض میشد

ناراحت نباش عزیزم شاید منظوری نداره برا روحیت میگه بری باشکاه ولی جدا از کاهش وزن و اینا باشگاه رفتن ...

نمیدونم والا اره شایدم راست میگی به هدف لاغری نمینویسم به هدف عوض شدن روحیم میرم پس 

مرسی 🥲❤️

من در جهت تحكيم رابطه گفتم ميتوني هم حرف دوستان گوش كني ….

نه حرف شمام درسته 

یه دوراهیه که نمیدونی به سلیقه خودت توجه کنی یا علایق همسرت🤦🏻‍♀️

نه حرف شمام درسته  یه دوراهیه که نمیدونی به سلیقه خودت توجه کنی یا علایق همسرت🤦🏻‍♀️

به نظرم تو اين دورو زمونه ٦٠ ٧٠ درصد به سليقه همسرت و اون چيزايي كه دوست داره توجه كن جوري باش كه فقط تورو ببينه از همه نظر كامل باشي😍❤️