انتظار بقیه از من اینه که با مادر شوهرم زندگی کنم تو یه خونه در حالی که خودشون دختراشونو شوهر میدن شرط اولشون اینه حتی تو یه محل خونه نگیره وای دخترشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی به دوطرف داره نمیشه بگی صد در صد خوبه یا بد ، ولی در کل دوری و دوستی بهتره معمولا وقتی نزدیک هم باشی توقع خانواده شوهر از عروس بالامیره و باعث ایجاد اختلاف میشه
درد سره ما تو یک ساختمون بودیم مادر شوهرم قوطی روغن هامو از بازیافت جمع میرد اب میکرد میگفت باهاش یک وعده غذا درست کردم چرا اسراف میکنید نمیدونم روغن هارو از کجا درمیآورد خدا عالمه
خواهرشوهرهات احتمالا مستخدم و پرستار برای مادرشون میخوان. بگو خودشون برن همسایه مادرشون بشن. برادرشوهرهای من هم این توقع رو از من داشتن؛ نه فقط از خونه خودم تکون نخوردم، کلاهم اونطرفی هم بیافته دنبالش نمیرم.