2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بگید چیکار کنم دل پیش کس دیگه ایه برام خواستگار اومده!

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون اگه الان از پسره بدم نیومده باشه بعدا تو زندگی علاقه بوجود میاد؟ من تا حالا با کسی رابطه ندا ...

نه بعدا ممکنه دوسش داشته باشی ولی عشق نه به وجود نمیاد

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
بنظرتون اگه الان از پسره بدم نیومده باشه بعدا تو زندگی علاقه بوجود میاد؟ من تا حالا با کسی رابطه ندا ...

حتما بعد از ازدواج علاقه بوجود میاد، ولی زمان می بره که احساست رو به فامیلت فراموش کنی

بدترین درد عشق ینفرس توروخدا خودتو نجات بده بیشتر ازاین غرور وشخصیت خودتو پیش خودت خورد نکن یه چند روز به خودت فرصت بده فکرتو آزاد کن بیا کم کم اگه شرایط اون آقا درسته وارد ذهن وقلبت کن 

عزیزم باهاش اشنا شو اگه خوشت اومد که خدارو شکر اگرم دیدی هیچجوره به دلت نمیشینه فوقش ردش میکنی . 

چیزیو از دست نمیدی 

ولی الان واسه اشنایی قبولش کن که بعدا پشیمون نشی . 

اون ادم تو فامیلم راحت از ذهنت میره . چون خاطره مشترکی باهاش نداری اینجوری نیست که ازدواج کنی هی خاطره هاش بیاد تو ذهنت اذیتت کنه