2777
2789
عنوان

غیبت

151 بازدید | 17 پست

سلام خوبین ؟؟؟؟؟

خانوم ها و آقایون چطور خودتون رو کنترل میکنید غیبت نکنید؟؟؟؟

من چند وقته نمیتونم جلومو بگیرم و نه تنها غیبت میکنم یک کم نمکشم بیشتر میکنم و بعدش غذاب وجدان عجیبی میگیرم و دلشوره....دوست ندارم غیبت رو ولی وقتی تو جمع هستم نمیتونم نگم،دست خودم نیست...و  واقعا بعدش از خودم متنفر میشم...کاش بتونم خودمو عوض کنم . خیلی اذیت میشم...همشم میگم دیگه غیبت نمیکنم دیگه راجع به کسی صحبت نمیکنم ولی نمیتونم....خدای من خیلی ناراحتم

خانواده کوچکم را،خدا نگهدارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با خودت تکرار کن، الغیبت اشد من الزنا. غیبت از زنا بدتر و شدید تر است

واقعا اذیت میشم بعدش

قبلا اصلا اینطور نبودم

نمیدونم....

ممنون 

یهویی خیلی سخته ترک کردن 

کم کم سعی کن کمش کنی 

بعد دیگه غیبت نکنی 

از خدا کمک بخواه و بهش توکل کن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

واقعا اذیت میشم بعدش قبلا اصلا اینطور نبودم نمیدونم.... ممنون 

یه کاغذ وخودکاربذارکنارهربارناخواسته اسم کسیو اوردی بنویسش تو اون برگه توی چندماه برگه سفیدمیشه یعنی میفهمی ک ب کجا دارم میرم

یهویی خیلی سخته ترک کردن  کم کم سعی کن کمش کنی  بعد دیگه غیبت نکنی  از خدا کمک بخو ...

مطمئنم از این کارم ضربه بدی میخورم یه روز

واقعا رفتار عجیبیه

اینطوری نبودم

واقعا اذیت میشم بعدش قبلا اصلا اینطور نبودم نمیدونم.... ممنون 

ببین مثلا اگر پشت گوشی با خواهرت غیبت میکنی، این بنویس بزار جلو چشمت.

با خودت بگو گوشت برادر مرده خودجو میخورم.

و یه چیز دیگه، با خودت بگو، اگر حرفم پخش بشه و آبروم  بره و به گوش طرف برسه. واقعا چقدر برای آدم زشت میشه.

من مجرد بودم، سر کار، نت مفت هم که بود، تو سایتای چت ول میچرخیدم، یه روز به خودم گفتم، ای دل غافل، تو کارت با اونی که گوشه خیابون وای میسه که سوار ماشین مرد نامحرم بشه با تو چیه، تازه اون شرافتش بیشتر، یه رو داره، تو ادا آدم مومن در میاری، بعد تو نت با نامحرم چت میکنی، به خدا بعدش، حتی در حد یه ثانیه ، وارد اینجور سایتها نشدم.

واقعا توبه کردم.

ببین مثلا اگر پشت گوشی با خواهرت غیبت میکنی، این بنویس بزار جلو چشمت. با خودت بگو گوشت برادر مرده خ ...

دقیقا همیشه از همین میترسم که طرف بدونه اینطوری گفتم

واقعا زشته خیلی رفتار بدیه

کاش بتونم خودمو اصلاح کنم

ممنون که کمک کردی

دقیقا همیشه از همین میترسم که طرف بدونه اینطوری گفتم واقعا زشته خیلی رفتار بدیه کاش بتونم خودمو اص ...

ببین دقیقا اون دنیا هم آتیشی نیست، همین خود عملمون به خودمون میدن ، ما ازش عذاب میکشیم، چون دیگه حجابی نیست و همه چیز آشکار و چیزی پنهون نیست.

یه آقایی تو زندگی پس از زندگی، میگفت یه همکارم، غیبت یکی دیگه از همکارا رو کرد، میگه من چیزی نگفتم، ولی دفاع هم نکردم، میگه اون دنیا داشتن بازخواستم میکردن، چرا تو غیبت مشارکت کردی و خوبی این همکارت رو نکردی  ، یا چرا اتاق ترک نکردی.