2777
2789
عنوان

ذکر خدا به زبان فارسی بهم یاد بدید 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 39 پست
خیلیی قشنگه یادم انداختی امروز بخونم از یک خرداد متن فارسی صحیفه سجادیه هم بی نظیره کلا دعاها باید ...

آداب دعا کردن اینه اول حمد خدا را بگی و بعد طلب آمرزش گناه ..من  هر روز اول ۳ دعای اول صحیفه سجادیه رو میخونم .خیلی خیلی زیباست .بعد میرم ۷۰ بند استغفار حضرت علی .که بخصوص برای رزق و روزی سفارش شده.

آداب دعا کردن اینه اول حمد خدا را بگی و بعد طلب آمرزش گناه ..من  هر روز اول ۳ دعای اول صحیفه سج ...

سه دعای اول در مورد چیه؟ باشه برم بخونم ممنون

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معجزه میخوای به جرات میتونم بگم استغفار ۷۰ بندی حضرت علی ...من به فارسی میخونم و دارم معجزه میبینم . ...

نه استغفار نمیخوام ستایش خدا میخوام 

دردم از یار است و درمان نیز هم 
ایزد تو را سپاس ای پاک کننده اشتباهات ما ای زیبای دل انگیز مهربان ای هرچه هست از توست  ای ک ...

خیلی خوب بودن ممنون 

هر سخن کز دل بر آید لاجرم بر دل نشیند😍❤

پاک و منزه است خدا اینو زیاد فارسی بگو پشت هم ببین چه حالی میشی

خوبه اما یه جورایی درخواست کمک باشه بهتره 😉

مثلا خدایا همیشه پشت و پناهم باش

بعضی وقتا میبنی دعا ها ترجمه خوب و روان قشنگی دارن  بعضی وقتا که دعا میخونم هم زمان فارسي شم م ...

وای دعای هفتم عالیه حالاهمونو با صدای علی فانی گوش کن همزمان معنی فارسیشم بخون ببین با روحت چه میکنه 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
نه استغفار نمیخوام ستایش خدا میخوام 

استغفار یعنی اعتراف به گناهانمون و از خدا آمرزش طلبیدن .ممکنه یکسری گناهان یادمون رفته .وقتی این ۷۰ جمله رو میخونی به تک تک گناهای انسان اشاره شده ..اونقدر زیباست که امکان نداره یه روز نخونیش ..اتفاقا من معجزه رو توی اعتراف به گناه که ۷۰ تا هست رو دیدم .از روی ادب خدا رو ستایش میکنم .وگرنه خدا به حمد ما نیاز نداره .خودت سرچ کن که حضرت علی چرا گفته اینو بخونید ..قبلش توضیح داده

وای دعای هفتم عالیه حالاهمونو با صدای علی فانی گوش کن همزمان معنی فارسیشم بخون ببین با روحت چه میکنه ...

دقیقا 

علی فانی که خیلی قشنگه میخونه فک کنم دعای کمیل رو با صدای ایشون یه بار گوش دادم اونم خیلی خوب بود. 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
دقیقا  علی فانی که خیلی قشنگه میخونه فک کنم دعای کمیل رو با صدای ایشون یه بار گوش دادم اونم خی ...

من هرروز دعای توسلش گوش میدم و زیارت عاشوراش واقعا جور دیگه لذت میبرم از دعاها البته فرهمندم خوبه ولی من بافانی بیشتر حس میگیرم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت