2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر

ذکر فارسی چیزی بلدید؟  میخوام برای حاجت هام که از خدا میخوام به زبان خودم صداش کنم 

ترجمه ذکر های عربی هم یه جوری به دلم نمیشینه 🙁

مررسی 😍😍

دردم از یار است و درمان نیز هم 

مرمهذخامغخاحعخلهرخعخلخلهفمل

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایزد تو را سپاس

ای پاک کننده اشتباهات ما

ای زیبای دل انگیز مهربان

ای هرچه هست از توست 

ای که پرندگان با نغمه دلنشین خود در صبحگاهان تورا ستایش می کنند و ستارگان با نور درخشان خود در دل تاریکی شب تو را می ستایند...

همه رو از دل خودم گفتم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
معجزه میخوای به جرات میتونم بگم استغفار ۷۰ بندی حضرت علی ...من به فارسی میخونم و دارم معجزه میبینم . ...

خیلیی قشنگه یادم انداختی امروز بخونم از یک خرداد

متن فارسی صحیفه سجادیه هم بی نظیره

کلا دعاها باید فارسی خوند

صخیفه سحادیه حتما بخونین بچه ها

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

بعضی وقتا میبنی دعا ها ترجمه خوب و روان قشنگی دارن 

بعضی وقتا که دعا میخونم هم زمان فارسي شم میخونم 

یه بار تلویزیون دعای هفتم صحیفه سجادیه رو گمونم نشون میدادم ترجمه شو که میخوندم به دلم نشست روزگار سختی داشتم قشنگ داشت حرف دل منو میزد 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
بعضی وقتا میبنی دعا ها ترجمه خوب و روان قشنگی دارن  بعضی وقتا که دعا میخونم هم زمان فارسي شم م ...

کلا دعای هفتم معروفه اگر یادتون باشه اوایل کرونا سفارش شده بود همه جا پخش میکردن

متن فارسی دعای عرفه امام حسین هم مو به تن آدم سبخ میکنه انقد قشنگه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت