2777
2789
عنوان

دخترم رفته خونه دوست پسرش..

| مشاهده متن کامل بحث + 14335 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم هر چقدر هم حواسشو جمع کنه،گاهی اون اتفاقی که نباید بیفته میفته    

تربیت بچه ها خیلی سخت شده خیلی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
یه مشاور میشناسم مشاور ازش میگیرم ۵۰ تومن ساعتی میگیره ولی فوق العاده است اگر خواستید بدم بهتون کمک ...

با کمک مشاور درستم شد و اینکه بزرگ شدم ازدواج کردم اینا اگ‌پیگیری نکنی آیندشون خراب میشه

دوستاش تو این مدت تغییر نکردن ؟تو این سن بچه ها خیلی از دوستاشون تقلید می‌کنند 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

باهاش دوست شو 

تنها راه همینه 

حتی بزار در مورددوست پسرش با تو حرف بزنه 

هر چی بیشتر فشار بیاری ممکنه اتفاقای بدتری بیفته 

اما اگه فضای خونه رو براش امن و دوستانه کنی  این دوران میگذره و ممکنه دخترت از تمام اینکاراش پشیمون بشه و رفتارش درست شه 

سلام مادر عزیز.به نظرم به یه مشاور و روانشناس خوب مراجعه کنید.بحران های سن بلوغه.به هیچ وجه به دعوا و درگیری کار و پیش نبرید که نتیجه نمیگیرین.حتما این اتفاقات ریشه در مشکلاتی داره که باید متوجه بشین.بی دلیل امکان نداره.حالا یا مشکلات اجتماعی هست یا از درون خونه نشات میگیره یا مشکلات روانشناختی هست.که همش قابل حل هس.به نظرم تا حدی با پدرش در جریان بذارین مشکلاتشو البته اگه میدونین برخورد پدرش منطقی هست.

فقط نگو که دخترت کلاس هشتمه😫

نمیخوام فکرمو ببرم اون سمت که چکار می کردن

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷