2777
2789
عنوان

دخترم رفته خونه دوست پسرش..

14324 بازدید | 38 پست

چند روز پیش از یکی از دوستاش بهم گفت که فائزه  رفته خونه دوس پسرش من واقعا شوکه شدن 

اصلا نمیدونستم دخترم دوست پسر داره الا واقعا فکرم مشغوله که واسه چی رفته هرچی ازش میپرسم میگه توچی کار داری زندگی خودمه مگه اصلا من براتون مهم😐

امروزم یهو رفتم تو اتاق دیدم تیغ دستشه و دستشو خونی کرده تیغ زده یعنی درما خشکم زدش خیلی دعواش کردم یعنی اگه بابش بفهمه کتکش میزنه بااینکه تا حالا نازک تر از گل نگفته بهش فکر نمیکنه دخترش اینطوری باشه یعنی دوتا دستشو تیغ زده از توی کمدش سیگار پیدا کردم یعنی دارم دیونه میشم دیونه دخترم خیلی خوب بود ولی یکدفعه نه ودس خوند و  ارتباطش باما سرد شد حالا ذهنم بشدت مشغوله واسه چی رفته خونه دوست پسرش

وقتی بهش میگم گوشی و ازت میگیرم میگه خودمو میکشم سربه سرم نذار واقعا نمیدونم

دارم دیونه روانی میشم

درست میشه:)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کنترلش کن اگه لازم شد به زور متوسل شو پسرا کلا قبل ازدواج فقط دنبال یه چیزن آخر عاقبت نداره 

لطفا درخواست دوستی ندین به من معذورم از قبول کردنش،هیتر بی تی اس هستم،نصف عمرم داخل مساجد صرف شده 

باید برید پیش مشاور عزیزم 

موضوع ب این مهمی اینجا دنبال راه حل نگرد

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ای وای 

چ سخته ادم میمونه چیکار کنه

مشاوره برین

پسره رو پیدا کن تهدیدش کن

با دخترتون مهربون تر شین و بیشتر براش وقت بزارین

دهه هشتادی😁هزاران بار ترکیده🥴خدایا خودت هوامونو داشته باش♥

والا یکی دو ساعت پیش که دغدغت یه چیز دیگه بود! 

مسلما اگه دخترت دستشو خط خطی کرده نباید دغدغه ی دیگه ای داشته باشی!!!!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

ی دفعه گ اینجوری نشده چرا حواستون بهش نبوده 

ادم هر چقدر هم حواسشو جمع کنه،گاهی اون اتفاقی که نباید بیفته میفته  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم