2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهر هرچیزی رو‌برا دخترشون میخوان‌ولی برا عروس نه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 24 پست

پدر همسرمنم راضیه زندگی پسرش داغون و تباه باشه اما امان از وقتی ک اسم دختراش بیاد وسط یعنی دختراش قتل هم بکنن میگه مقصر نیستن 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین کارو میکنم متاسفانه خیلی پرو هستن  مادرشوهرم اومده خونم میگه دخترم گفته کاغذ دیواری برا چ ...

یعنی خیلی هم عالی گفتی نه فقط سره کار به هر هنری هم که علاقه داری برو عزیزم کلاسشو ، خصوصا اگر هنوز بچه نداری ، قشنگ برو بیا بزار عادت کنن اصلنم ماتم نگیر واسه حرفاشون ، اینجوری نزدیکی پیرت میکنن خوبو خوش زندگی کن اگر ندیدن هیچی نگو دیدن خیلی عادی بگو آره من ازین رنگ خوشم نیومد گفتم تنوع بدیم به خونه کاغذ دیواری کردیم . نقاشی دوست دارم میرم کلاس نقاشی ، رفتم موهامو کراتین کردم چه خوب شدم و... 

تازه یه چیز دیگه

مخصوصا اگر خواهرش کارمند نیست 

بگو دیروز رفاه بودم آرایشگاه عصری خانم آرایشگر گفت ( چنتا خدمات بگو مثلا مانیکور و پدیکور و پروتئین تراپی و....) انجام دادم ، خانمه گفت کارمندی ؟ گفتم چطور مگه ، گفت چون خوب خرج می‌کنه مشتریامون که عصر میان و خوب خرج میکنن میفهمم دستشون تو جیب خودشونه ،🤣😂💪

ببین جاری من هرچی ازش میپرسن میگه نمیدونم! یا میگه بذارید شوهرم بیاد از اون بپرسین هنوز خودمم نمیدون ...

عزیزم متاسفانه با آدمایی روبه رو هستم که جایی برم‌خپاهر ش.هرم ۱۱بار زنگ میزنم کجایید 

شوهرم میگه بلههه کار داری بازم از رو‌نمیره

خدایا شکرت ❤
استارتر من فکر کردم عقدی...الان دیدم بچه ام داری با همبن فرمون برو جلو    

نه بابا دو بچه دارم‌....ای حرص میخورن به حرفاشون اهمیت نمیدم 

جلوم میگن‌خانم فلانی پول جمع کرده ..میگم من که از. زندگی لذت میبرم هرجور بخوام پولمو‌خرج میکنم هرموقعم دلم بخواد پسنداز میکنم 

آخه به خرید کردنم گیر میدن

خدایا شکرت ❤
مخصوصا اگر خواهرش کارمند نیست  بگو دیروز رفاه بودم آرایشگاه عصری خانم آرایشگر گفت ( چنتا خدمات ...

خخخخ شیطون درس میدی هااا 

اره اونارو‌تابستون می‌خوام برم 

خدایا شکرت ❤