2777
2789

فک کنم نی نی منم اگه خدا بخواد دی دنیا بیاد  

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عززززززیزم برا منم تاریخ زده چهار دی ☺️

بسلامتی فارغ شی انشاا...

من فعلا ۷ هفته و ۴ روزم

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

ایشالا بسلامتی همتون زایمان کنید و نی نی هاتونو بغل کنید ،دخترا خیلی مواظب خودتون باشین ...امیدوارم هیچکدومتون‌تجربه سقط رو تجربه نکنید .آرزوی حال خوش دارم برای همه مامان جونا

بسلامتی فارغ شی انشاا... من فعلا ۷ هفته و ۴ روزم

فدات شم.من سه تا سقط داشتم این بارداری چهارممه میشه برام دعا کنی انشاالله این دفعه خدا بهم یه نی نی سالم بده🥺

در همه حال شکر خدا
من اسفند توی ۱۲ هفته سقط کردم قشنگم ،الان توی اقدامم

منم سه تا سقط داشتم این بارداری چهارممه انشاالله هم نی نی من سالم باشه هم شما سال دیگه همین موقع نی نی تو بغلت باشه قشنگم😘

در همه حال شکر خدا
فدات شم.من سه تا سقط داشتم این بارداری چهارممه میشه برام دعا کنی انشاالله این دفعه خدا بهم یه نی نی ...

انشاا... بسلامتی ۹ ماه رو پشت سر بذاری و صحیح و سالم بغلش بگیری

توکل بخدا ، منم دوتا سقط داشتم و این بارداری سوممه 

انشاا... بسلامتی ۹ ماه رو پشت سر بذاری و صحیح و سالم بغلش بگیری توکل بخدا ، منم دوتا سقط داشتم و ای ...

شما الان دارو چی استفاده میکنی؟تشکیل قلب رفتی؟

در همه حال شکر خدا