2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال درمورد اشنایی

169 بازدید | 18 پست

یکی از همکلاسیام کهن‌که۱۱سال بزرگتره ازم پیشنهاد آشنایی و ازدواج داده و میگه یه مدت آشنا بشیم و اگه دیدم اوگی بودیم به خونوادم میگم و راجب رابطمون  به هیچکدوم از بچه های کلاس حرفی نزدم و نمیزنم.

حالا حدودا چهار هفته هست که حرف میزنیم 

و واقعا حد و حدود رو نگه میداره بی ادبی نمیکنه راجب معیار های ازدواجش گفته و...

حالا سوالم اینه که من اصلا خودم برا شروع چت بهش پیام ندادم تا حالا 

اصلا روم نمیشه پیام بدم .

اونم تا دو هفته اول هرشب پیام میداد و تشکر میکرد تهش بابت وقت گذاشتنم 

ولی حالا دوهفتس ک دو سه روز یه بار پیام میده 

یه بارم استوری گذاشته بود که همیشه از اینکه کسی که دوس دارمو از دست بدم میترسم ولی گاها از خودم میپرسم کسیم هست که از از دست دادن من بترسه؟

حس میکنم همونطور ک من معذبم اونم معذبه البته بابت شروع چت وگرنه اون موقع چت راحت تر از منه مثلا میگه تو گاها میگه شما 

بنظرتون چیکار کنم خودمم پیام بدم؟؟یا همین روال خوبه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیس؟؟فکر بدی راجبم نمیکنه؟اینکه مثلا خیلی مایلم به ادامه رابطه و این چیزا؟

نه زشته چیه. خب مایلی دیگه. قصدمون ازدواجه. همش اون شروع کنه اینجوری برداشت میکنه که تو زیاد مایل نیستی یا خوشت نیومده

همیشه حد نگه دار

برای شادی روح پدرم لطفاصلوات بفرستید🙏🙏
همین روال خوبع گاهی یه پیام بدین ولی شروع کننده اوشون باشن

گاهی یه پیام ینیچی 

چی بگم؟

تو تلگرام همیییشه خودش پیام داده تاحالا 

ولی گاها اینستا ک استوری ریپ میزنم در ادامش میگه چخبر چیکارا میکنی و...این نشون میده که روش نمیشه همیشه سلام خوبی گفتن و خلاصه شروع کننده حرف گردن اون باشه 

نه زشته چیه. خب مایلی دیگه. قصدمون ازدواجه. همش اون شروع کنه اینجوری برداشت میکنه که تو زیاد مایل نی ...

اگه امروز پیام بدم چی بگم برا شروع ؟؟

ضمنا لابلای حرفام اینم بهش بگم که روم نمیشه پیام بدم؟

یکم از این خشکی در بیاین ن ک دیگه خیلی رو بدی بهش ولی اینجوری خیلی خشکه و اینکه تا الان اون همش شروع کرده تو هم پیام بده اشکالی نداره...اینکه از هم سوال میپرسین خیلی خوبه ولی بیشتر با رفت و امد و وقت گذروندن میشه شناخت طرفو الان ک رابطتون انقد رسمیه معلومه ک با ادبه و رعایت میکنه وقتی صمیمی شدین تازه میفهمی چی ب چیه

اگه امروز پیام بدم چی بگم برا شروع ؟؟ ضمنا لابلای حرفام اینم بهش بگم که روم نمیشه پیام بدم؟

تا چه حد باهام راحت شدید؟اره بگو  بگو هنوز خجالت میکشم و روم‌نمیشه

در حد صحبت های روزمره و راجب معیار حرفیدن

دربارهی یه خواستت حرف بزنید اول حال و احول کن جواب داد بگو مثلا نطرتون درمورد این موضوع چیه