2777
2789
عنوان

مشکل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6749 بازدید | 184 پست
والا میترسم خب 

شما هر طوری که خودت راحتی لباس بپوش گلم،، 

اگه فردا روزی ایشون همسرتون نشدن چی؟؟ خواستگاری نیامدن چی؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحریک نمیش که ارضا بشه ،انگاری خوش آینده براش 

عزیزم تحریک ینی تحریک نیاز جنسی، شما خودتم متوجه سوال خودت نشدی تو دوران اشنایی سرقرار چرا شما باید یه فرد غریبه رو تحریک کنین

واقعا ...یکم میترسم از این بابت ..ولی میگه بعدا در حین رابطه جنسی مشکلی نداره فقط تنوع میخواد. اونم ...

درسته خوب هرمردی تخیلی داره شما جزو اونایی هستید که فک کنم تخیلی ندارید

وگرنه خیلی از خانم ها واقایان کارهایی میکنن که مثلا شما اگه بدونید میگید حتما مریضی دارن. اما درحقیقت اونا به بهترشدن رابطه و تنوع طلبی تو رابطه کمک میکنه. هرکسی یه جوریه باید جوری باشه رابطه که دوطرف احساس کنن تمام وجودشونو میذارن. حالا نامزد شماهم اینو مطرح کرده چون علایق این چنینی داره

خب بگه چ اشکالی داره مثلا خودت معیارایی واسه ازدواج نداری؟ مثلا بگی ته ریش داشته باشه یا ادکلن بزنه؟

اصلا بحث سلیقه نیس معیار نیس، اسی داره میگ طرف مقابلم با این تیپ تحریک میشه

چقد چرت و پرت میگن ملت چه اشکالی داره طبق سلیقه ش بپوشی؟ هیچ مشکلی هم نداره هرکسی یه مدل میپسنده ...

اتفاقا حرف شمارو گفت ،گفت من هرچیزو از تو می‌خوام نه از کسی دیگه ...روت حساسم بخاطرهمین

درسته خوب هرمردی تخیلی داره شما جزو اونایی هستید که فک کنم تخیلی ندارید وگرنه خیلی از خانم ها واقای ...

طرف مقابل همسرش نیس هیچ نسبتی ندارن چرا باید بخوان طرف مقابل و توی خیابون تحریک کنن