2777
2789

داشتم گوجه سبز میخوردم یه دفعه دیدم براکت یکی مونده به آخرم شل شد چسبش کنده شد ، هنوز رو دندونمه ، نوبتمم نزدیکه 

کسی تا حالا همچین اتفاقی براش پیش اومده ؟ چیکار کردین به دکتر گفتین ؟  هزینه داره افتاده به نظرتون ؟ 

خبر دارین چقدره ؟ 

قبلا براکت آخریم که کش نداره افتاد چیزی نگرفت ولی این چون فرق داره نمیدونم بگیره یا نه 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

با دندونی که سیم داره گوجه سبز خوردی 🙄😂 آفرین

باید زنگ بزنی مطب بهش بگی 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دندونی که سیم داره گوجه سبز خوردی 🙄😂 آفرین باید زنگ بزنی مطب بهش بگی 

همچی باهاش میخورم هیچش نمیشد این دفعه اینطوری سد 😂😂

همچی باهاش میخورم هیچش نمیشد این دفعه اینطوری سد 😂😂

منم همه چیز میخوردم ولی گاز زدن یا تیکه ی بزرگ خوردن اشتباهه 

همه چیزو با چاقو کوچیک کن بعد بخور 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
منم همه چیز میخوردم ولی گاز زدن یا تیکه ی بزرگ خوردن اشتباهه  همه چیزو با چاقو کوچیک کن بعد بخ ...

راست میگی 

اولاش خیلی رعایت میکردم الان نه 😐😂

الان خبر نداری چقدر هزینش ؟ 

راست میگی  اولاش خیلی رعایت میکردم الان نه 😐😂 الان خبر نداری چقدر هزینش ؟

نه مال خودم هیچوقت نشکست 

من حتی نوشیدنی رو هم با نی میخوردم که رنگش عوض نشه 😂

چقدر خوب آفرین  چند سال ارتو داشتی ؟

حدود یه سال و نیم دو سال 

تازه خیلیم مشکل داشت دندونام ولی الان دیگه راحت شدم 😁 احساس میکنم از اول متولد شدم 😂😂😂

حدود یه سال و نیم دو سال  تازه خیلیم مشکل داشت دندونام ولی الان دیگه راحت شدم 😁 احساس میکنم ا ...

مبارکه  

چجوریه بعضیا سه سال، چهارساب  دارند انقدر زیاد ؟ 

منم ۶ ماهه گذاشتم،  دندونانم الان خیلی زود شکل گرفتن  البته زیادم مشکل نداشتن 

مبارکه   چجوریه بعضیا سه سال، چهارساب  دارند انقدر زیاد ؟  منم ۶ ماهه گذاشتم،   ...

نمیدونم حتما بستگی به تبحر دکتر و وضعیت دندونا داره