2777
2789

سلام اگر خواهر شوهر شما از بحث بین شما و شوهرتان خوشحال باشه و در مورد فرزندتان که بشه برادزاده اش بهت بگه" به درک به ما چه خواستی حامله نشی خواستی نیاریش تو این دنیا به جهنم به ما چه" شما بعنوان یک مادر چه واکنشی نشان می دادین؟ من قطع رابطه و اجازه ندادم به چه من دیگه نزدیک بشه.

جالب اینه ایشون پیش برادرش گفت من نگفتم زنت دروغ میگه در حالیکه خدای من شاهده همه اینها را به پاره تن من گفت.

من ازش متنفر شدم و اجازه ندادم به بچه ام نزدیک بشه و محبت ظاهری بکنه بنظرتون کارم درسته.

دست خودم نیست خیلی روی بچه ام حساسم❤️😍

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

رو بچه حساس باشی نباشی حرف زشت زدن اما چی شده که این حرف رو زدن شما جریان رو داری از وسط تعریف میکنی از اول بگو چی شده که این حرف زده شده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

رو بچه حساس باشی نباشی حرف زشت زدن اما چی شده که این حرف رو زدن شما جریان رو داری از وسط تعریف میکنی ...

یه دعوا بین من و همسرم بود, بعد به من گفت تو چرا طلاق نمیگیری بری من گفتم ببین فلانی بچه من وسط این زندگیه چرا داداشتون را نصیحت نمیکنید و ... طرف برادرش را گرفت و در مورد بچه ام اینو گفت.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دعوا بین من و همسرم بود, بعد به من گفت تو چرا طلاق نمیگیری بری من گفتم ببین فلانی بچه من وسط این ...

ایشون بازم حرفش اشتباه بوده اما اگر با همسرتون مشکل دارید و دعوا دارید هیچ وقت خانواده هاتون رو درگیر نکنید کمتر خانواده ای هست که طرف حق رو بگیره و اکثرا میگن بچه خودمون خوبه به جای این از مشاور مشورت بگیرید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایشون بازم حرفش اشتباه بوده اما اگر با همسرتون مشکل دارید و دعوا دارید هیچ وقت خانواده هاتون رو درگی ...

مشاور هم رفتیم واقعا قبول دارم وقتی نزدیک خانواده همسر باشی از همه چی خبر دارند و اگه خودمم بکشم اینها وسط زندگی من هستند چی بگم خواهر جان نگفتنم بهتر باشه

مقصر اول و اخر شما و همسرتونید 

چرا باید شخص سوم متوجه اختلاف شما بشه

این اختلاف بین شما و همسرته چرا باید کسی متوجه بشه؟؟؟؟!!!!!

هیچ توجیهی هم نداره

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
مقصر اول و اخر شما و همسرتونید  چرا باید شخص سوم متوجه اختلاف شما بشه این اختلاف بین ...

عزیزم وقتی کنار هم زندگی کنید همه خبر دار میشند.

مشاور هم رفتیم واقعا قبول دارم وقتی نزدیک خانواده همسر باشی از همه چی خبر دارند و اگه خودمم بکشم این ...

خدا بهتون آرامش و صبر بیشتر هدیه کنه ❤️ زندگی پیش میاد روابط رو کمتر کنید بهتره اینجوری اعصابتون آرومتره