2777
2789
عنوان

من دیگه از دست بی بی چکا خل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 20 پست
خب دیگ مثبته عزیزم مطمئن باش

خداکنه.این دفعه بی بی چک خیلی با احساسم بازی کرد. انقد بی بی چک زدم دیگع روم نمیشع برم داروخونه .چون کلا نزدیک ما دوتا داروخونست که جفتشم رفتم. دیگع میخوام صبر کنم این یه هفته بگذره فقط تکلیفم معلوم شه.خداکنه مثبت باشه

امیدم به خودته خداجون

چیکار کردی عزیزم رفتی آز؟ 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی عزیزم رفتی آز؟ 

نه نرفتم آز پنج روز بع موعدم مونده.بی بی چکم زدم منفی شد مثل این که اونا واقعا کاذب بوده. منتظر پری ام. امیدی ندارم به بارداری. علائم خاصی ام ندارم .فقط سینه هام درد میکنه .که هیچوقت نمیکرد قبل پری ولی این ماه از روز تخمک گذاری تا الان دارمش. که اونم احتمالا بخاطر هرمونامه .نشد که بشه.شما اقدام کردین؟

امیدم به خودته خداجون

عزیزم منم چند ماه این بلا رو سر خودم آوردم زودتر از موعد بی بی زدم هاله داشت ذوق کردم ولی پریود شدم حتی ماه پیش تو ۵ دیقه اول هاله مینداخت رفتم دکتر گفت به هیچ عنوان تا ۲ ، ۳ روز از موعدت نگذشته بی بی چک نزن بی خیال باش بگو من اصلا باردار نیستم قراره پریود شم اصلا به بارداری فکر نکن

درسته سخته درسته نمیشه ولی باید سعی کرد 💕

عزیزم منم چند ماه این بلا رو سر خودم آوردم زودتر از موعد بی بی زدم هاله داشت ذوق کردم ولی پریود شدم ...

اره واقعا درسته .ادم فقطخودشو عذاب میده

امیدم به خودته خداجون