2777
2789

مدرسه ثبت نامش کرده باشن

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

چرا جدیدا اینجوری شدن سنجش دیگه چیه مردمو اسیر کردن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جدیدا اینجوری شدن سنجش دیگه چیه مردمو اسیر کردن

لخدا اسیر شدیم از این ور مدرسه ها داره پر میشه از این ور باید دوباره سنجش ثبت نام کنم ببرم ببینم این سری قبول میشه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
عزیزم دو باره یه وقت دیگه مشخص میکنن که فرزندتون رو ببرین و تخصصی تر ازش سوال می‌پرسن . ولی اگه واقع ...

بلده ها خجالتیه پیش غریبه هل میشه جواب نمیده 

بلده ها خجالتیه پیش غریبه هل میشه جواب نمیده 

میدونم عزیزم ‌

مشکل نود درصد بچه ها همینه ....دختر منم همینطور بود ولی الان خدا رو شکر خیلی عالی شده .خودش میره خرید و با بزرگترها معاشرت میکنه 

من یه پیشنهاد بدم بهتون چون دیدم تاپیک قبلی فرمودین خجالتی هست گل پسرتون ‌.  فرزندتون رو بفرستین باشگاه تابستون ....  انقدرررر روی اعتماد بنفس تاثیر داره که خدا میدونه ‌ حتما این کار رو بکنید نتیجه اش رو میبینید 

میدونم عزیزم ‌ مشکل نود درصد بچه ها همینه ....دختر منم همینطور بود ولی الان خدا رو شکر خیلی عالی شد ...

پیش رفته الآنم باشگاه ثبت نام کردم بعد کاردرمانی میبرم ولی بزور اونجا صحبت می‌کنه تو خونه هم تا میگم بیا کار کنیم گریه می‌کنه کلا اعتماد بنفسش پایینه

عزیز دلم ..‌.اره بره باشگاه خیلی بهتر میشه نگران نباشین .

دختر‌منم بخاطر شرایط زندگیمون که تو غریبی هستیم . اصلا اجتماعی نبود ینی می‌رفتیم خونه پدر‌مادرمون هر‌کی میومد دیدن ‌ما‌‌؛ ما باید میرفتیم تو اتاق چون دخترم وحشت میکرد . سه سالگی بردمش مهد کودک تمام‌مدت به گردن من چسبیده بود ‌صب تا ظهر ؛‌ دبگه خسته شدم و نبردمش ... در این حد بود یعنی ...

اما الان خیلی خوب شده ..‌بهش مسئولیت بدین باعث میشه اعتماد بنفسش بره بالا . مثلا تو خونه ی ما  اب دادن به گلها؛ بردن و چیدن وسایل شام و نهار روی میز ؛‌ دستمال کردن میزا و خریدن نون باگت با دخترمه ...

اولش هیچکدوم رو درست انجام نمیداد ها ..‌ انقد با هم  در قالب بازی تمرین کردیم تا دیگه اوستا شده ‌

مثلا یه هفته قبل اینکه بخوام بره نون بخره . تو خونه با هم فروشگاه بازی میکردیم و قشنگ من جامو با دخترم عوض میکردم . و اون میشد فروشنده ... الان میریم در نونوایی وایمیستیم خودش میره نون میخره حساب میکنه و میاد .‌‌..

هر جای جدید و ناشناخته ای که میخواین برین و باعث استرسی شدنش میشه ‌ قبلش باهاش صحبت بکنین و درباره اون مکان  و کارایی که قراره اونجا بکنین توضیح بدین ... خیلی خیلی تاثیر داره.

مثلا ما قبل از روز سنجش ؛  با هم صد بار سنجش بازی کرده بودیم ... اونروز اصلا نگران نبود 

با مثلا میریم بیرون خرید میگیم برو بپرس اقای فروشنده اینو داره ؟؟

یا خودت  برای خودت غذا سفارش بده ... 

یا تلفنی حرف زدن  خیلی خوبه ... مثلا من یه برادر دارم فقط هر شب زنگ ‌میزنه به دخترم . کل کل میکنه باهاش سر چیزای الکی البته به عمد این کار رو میکنه؛ میگه میخوام یاد بگیره از خودش دفاع کنه  ..‌ همین ... اولا گریه میکرد گاهی . اما الان اینم‌جواب شو میده باعث شده حاضر جواب بشه 

تمام کارها رو با بازی انجام بدین  اصلا بهش نگین که بیا کار کنیم . نامحسوس باهاش تمرین کنین که همکاری کنه و استرس بهش وارد نشه 🌼

عزیز دلم ..‌.اره بره باشگاه خیلی بهتر میشه نگران نباشین . دختر‌منم بخاطر شرایط زندگیمون که تو غریبی ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی برام توضیح دادی حرفهای شما همش درسته پسر منم همینجوری بود تو جمع فقط گریه میکرد الان یکم بهتر شده با باباش می‌ره مغازه باباش کارت بهش میده میگه تو حساب کن فقط استرس خیلی داره کاردرمانی هم میریم دکتر تا میخواد ی چیزی بهش یاد بده با استرس حرف میزنه و بغض می‌کنه الان چند روز دارم باهاش کار میکنم امیدوارم بهتره خیلی نگران آیندشم