2777
2789

سلام.با دل شکسته برای همدیگه دعا کنیم . برای منم دعا کنید این گره باز بشه خیلی محتاجم به دعا . خدا دعای تک تکمون رو ان شاءالله مستجاب کنه 

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

ایشالا برسی به خواستت منم دعا کن

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خدابه هممون نظرکنه حاجت رواشیم

باردارم چند روز دیگہ زایمانمہ 57تا اسکاج دارم خودم با دست بافتم دونہ ای 10 تومان توروخدا اگہ میتونید کمکم کنید فروش بشن پنج تا دہ تا بیستا ھرتعداد ک میتونید،ھرتعداد ھرجا بگید پست میکنم بگید ھم بدم ھمینجا ب فقیر ب نیابتتون بقران میدم،توروخدا اگہ کسی میتونہ کمکم کنہ بشدت پول لازمم الھی بحق امام زمان خیر ببینید،ھرعزیزی ختم کہ توی امضام گفتم خواست بخدا فعلا نمیتونم ختم قبول کنم چون میوفتہ توی زایمانم گردنم میوفتہ میترسم نتونم چند روز ختم بخونم،ختم خواستید ان شاءاللہ از بعد زایمانم از تیرماہ ب بعد میتونم قبول کنم🌹

برای ازدواجم یکی با حرفاش دلمو میشکونه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

انشاءالله که باز بشه عزیزم و حاجت روا بشی

منم یه حاجت خیلی عزیز دارم که تو زندگیم برام خیلی مهمه

لطفا برام دعا کنید

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
برامنم دعا کنیدتروخدامنم دعاتون میکنم صلوات میفرستم یه مشکلی دارم که خیلی خستم کرده ممنون

چشم عزیزدلم.

برات نادعلی میخونم،ان شاءالله خدا از غیبش مشکلت رو زود زود حل کنه💚💚💚✨️✨️✨️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️