2777
2789
عنوان

آبروم داره میره

205 بازدید | 9 پست

حدود یک ماه پیش تلگرامم پرید

دیگه هر تلگرامی نصب کردم برای سیم کارتم شماره نیومد

حالا جاریم زنگ زد گفت چیکار میکنی این همه گروه چیه داری من اد میکنی

رفتم دیدم با خط من تو گروه های مستهجن و زشت داره اد میشه

برای شوهرمم دیدم اد شده

چیکار کنم اگه همکارام یا پدرشوهرم و ... اد شده باشن چی 

تلگرامم نمیاد حذف اکانت کنم

راهی هست🤦🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی پیجتو هک کرده آخر کار اگه دیدی برات بد شد ب پلیس فتا بگو

نه عزیزم احتمالا تلگرام قبلیشون اصلی نبوده اونا خودبه خود اد میکنن 

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

تلگرام اصلی نصب نکردی. منم از طرف بقیه گاهی اد میشم. ولی میدونم کار اون نیست. اونام حتما میفهمن کار شما نیست. میتونی پیام بدی بگی تل*گرام مشکل داره، این کارو میکنه.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اگه کد تایید برات ارسال نمیشه یه راه داره

توی گوشی کسی که تلگرام داره الان، قسمت افزودن حساب کاربری رو بزن از اونجا اکانتت رو بیار بالا، اینجوری پیامک برات ارسال میشه

بعدش میتونی توی گوشی خودت تلگرام نصب کنی و کدش میره توی برنامه ی تلگرامت و میتونی واردش کنی