2777
2789
عنوان

روش پیشگیری از پریودی تا یک هفته

822 بازدید | 19 پست

سلام من میخوام برم مسافرت یه هفته پریودم عقب بیفته اگه یه هفته مونده به پریود قرص ال دی بخورم از بارداریم هم جلوگیری میکنه تاکید کنم نمیخوام واسه جلوگیری تاثیری داشته باشه امکانش هست؟

منم اتفاقا میخوام برم مشهدهرکی هر کی هر راهکاری داره بگه خواهشاااا😭😭😭😭

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت هس کردی میخواد بیاد یا اومد سریع قرص جلوگیری بخور قطع میشه  بعد که برگشتی قرص رو قطع کن ...

ماهفتم. میخوایم بریم هشتم میشم یعنی ازکی بخورم عوارض نداره

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
منم اتفاقا میخوام برم مشهدهرکی هر کی هر راهکاری داره بگه خواهشاااا😭😭😭😭

شنیدم ال دی بخوری قط میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بلاخره هر قرصی یه عوارضی داره ولی این خیلی کمه از وقتی که فهمیدی داری پریود میشی باید قرصت دم دست ...

دکتربرم امپولی چیزی نمیده؟ 

ماهفتم. میخوایم بریم هشتم میشم یعنی ازکی بخورم عوارض نداره

بنظرم سه چهار روز مونده ب وقتت بخور.اگه مرتبه پریودیت،اگرم مرتب نیست ک از امشب شروع کن

من مسافرت میرفتم چون وقتام دقیق نبود ی هفته زود تر خوردم و دوروز بعد قطع کردنش پریود شدم.ولی خالم لکه بینی داشت بعد قرص