2777
2789

سلام بچه ها ازتون کمک میخام 

میخام بهش پیام بدم و نشون بدم که برام مهم نیس و خودم آرامش دارم و فلان ازتون میخام ایده بدین که بهش چی بگم هم جوابمو بده هم نشون بده خیلی قویم 

نگین که پیام نده خودش میده و فلان خودم میدونم فقط ایده میخام که چی بگم شما هم میتونید تایپ کنید اگه خوب بود بفرستم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول این جمله رو بگم‌همینکه پیام ندی خودش نشون میده که چقد قوی هستی.

ولی اگه اصرار بر پیام دادنه.کلا باید نشون بدی ک سرگرمی و وقت نداری و ...مثلا الکی یا حالا هرطوری بهش بگی مثلا باشگاه بودم یا خرید بودم یا امثالهم

یعنی کات دیگع عجبا

خب الان بالاخره کات کردی یا تازه میخوای کات کنی؟ 

اگه کات کردی پیام دادن دوبارت بخاطر چیه 

اگه میخوای کات کنی و دنبال پیام آخر خداحافظی میگردی بهتره مثل یه ادم متمدن خداحافظی کنی تا از این پیام هایی که نیش میزنن

درضمن من گفتم کارت چیپه  یعنی این پیام دادن مجددت کار چیپی هست معنی چیپ رو که میدونی؟ پس  جوابی که به من دادی واقعا ربطی نداشت 

خب الان بالاخره کات کردی یا تازه میخوای کات کنی؟  اگه کات کردی پیام دادن دوبارت بخاطر چیه  ...

بعله ببخشید اشتباه متوجه شدم نه چند هفتس کات کردیم دلم تنگ شده میخاستم پیام بدم میخام پیامم جوری باشه که بفهمه بدون اونم میتونم زندگی کنم فکر نکنه آویزونشم 

وقتی اشغال میزاری دم در میری ببینی شهرداری برده یا نه؟نه نمیری پس‌وقتی کات میکنید هی پیگیرش نباشید ...

میدونی ادم یجوری دلتنگ میشه بعضی موقعها یجوری میخاد ببینه طرف چیکار میکنه

بعله ببخشید اشتباه متوجه شدم نه چند هفتس کات کردیم دلم تنگ شده میخاستم پیام بدم میخام پیامم جوری باش ...

چرا انقدر ساده و بچگانه فکر میکنی؟ 

تو همین که پیام بدی با هرمضمون و متن و ایده ای میفهمه به خاطر بهونه و نزیک شدنه میفهمه هنوز تو فکرشی و در واقع هدفی که داری رو نقض میکنه تو میخوای بفهمونی بهش میتونی زندگی کنی بدون اون ولی همینکه پیام بدی میفهمه هنوز از یادت نرفته 

مگر اینکه صبر کنی خودش یه پیام بده پسرا معمولا بعد چند هفته از کات دوباره پیداشون میشه اون موقع بیا همین جا منو تگ کن اونوقت بهت بگم چه جوابی بده که بفهمه بود و نبود اون خلایی تو زندگیت ایجاد نمیکنه و اونوقت بدتر خودش میاد سمتت ولی الان پیام بدی همه چی رو خراب میکنی

چرا انقدر ساده و بچگانه فکر میکنی؟  تو همین که پیام بدی با هرمضمون و م ...

اره دقیقا چند هفتس سرمو گرم کردم پیام ندم تا خودش بده ولی اونجوری که اون مصمم بود که کات کنه فکر میکنه من مقصرم فکر میکنم پیام نده امروزم دیدم پروفایل عاشقانه گذاشته خونم به جوش اومد گفتم باید پیام بدم ببینم رل زده یا نه حداقل منم تکلیفممو بفهمم اگه برنمیگرده منم برم دنبال زندگیم