2777
2789

سلام خانوما میخوام یخچال و فریزر بخرم بنظرتون دوقلو بگیرم یا ساید؟ میگن ساید اسنوا خیلی خوبه... ولی از لحاظ اینکه جادار هست یا نه شک دارم😔گازم میخوام اسنوا بگیرم لطفا  تجربه هاتونو بگین واقعا نمیدونم چیکار کنم ممنونم🌷🌷🌷

ساید‌ جادار نداره 

دوقلو خیلی بهتره

من دوقلو هیمالیا‌ مدل پانورما‌ دارم خیلی راضیم ازش

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساید‌ جادار نداره  دوقلو خیلی بهتره من دوقلو هیمالیا‌ مدل پانورما‌ دارم خیلی راضیم ازش

یخ ساز هم داره ابسردکن‌ ‌ازین دریچه کوچولوها‌ برا شیشه اب

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
الکترواستیل کم‌صدا غذا توش عالی میمونه فریزر جادااار من که راضیم. دوقلو بدون یخساز (یخساز دستی)

شما کی خریدین؟ میگن الکترو استیل که خیلی صدا داره... میشه مدل یخچال تونو بگین ممنونم

ساید‌ جادار نداره  دوقلو خیلی بهتره من دوقلو هیمالیا‌ مدل پانورما‌ دارم خیلی راضیم ازش

تازگیا خریدین؟ والا به من یسریا میگن اصلا سمت هیمالیا نرو دیگه گیج شدم بخدا

شما کی خریدین؟ میگن الکترو استیل که خیلی صدا داره... میشه مدل یخچال تونو بگین ممنونم

حدودا پنج ماه ،یخساز اتومات شنیدم صدا داره ،والا ما بی زبون اصلا معلوم نیست روشن یا خاموش ،دوقلو یخساز دستی مدل پرایم 

اگه اهل فریز کردنی دوقلو اگه نه ساید، من می‌خواستم یخچال بخرم همه می‌گفتن دوقلو بخر اما خودم ساید دوست داشتم فقط می‌ترسیدم جاش کم باشه اخرش دوقلو رو دیدم به خودم گفتم من اینو چطور پر کنم!😂 ساید خریدم چون هم دوس داشتم هم اهل فریز کردن نیستم، الانم سه ماهه دارم اصن پر نشده، تنها چیزی که زیاد فریز می‌کنم نونه😀

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

من هیمالیا گرفتم خیلی خوبه خداروشکر راضیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شما چه مارکی خریدین و چه مدلی عزیزم؟ 

من محدودیت انتخاب داشتم جی پلاس خریدم فعلا راضی ام، متصل به اب شهریه، فضاش برای من خوبه 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن