2777
2789

اما من بهش اعتماد  ندارم میگم شاید فقط هوس باشه و دنبال یه چیزه

البته خیلی بهم میگه میخام  بیام خاستگاریت  فقط  لب تر کن مامان بابامو میارم

اما اون میدونه من تا سه چهار سال فعلا قصد ازدواج ندارم شاید بخاطرهمین اینو میگه. 

چجور مطمئن شم دوسم داره  و نسبت بهم تعهد داره

هزار بار تا حالا خاستم باش کات کنم اما اون میگه مال خودمی تا ابد. من ولت نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراقصدازدواج نداری!  اگه موقعیت خوبیه ازدستش نده بگوبیان حالاببین میاد! بعدش خونواده هادرجریان ...

نمیدونم بش اعتماد  ندارم میتذسم ادم هوس باز و خیانتکاری باشه خونه  مجردی  داره خیلیم شیطون و هیزه میترسم  ازش

نمیدونم بش اعتماد  ندارم میتذسم ادم هوس باز و خیانتکاری باشه خونه  مجردی  داره خیلیم ...

اعتمادنداری باهاش ازدواج کنی امااعتمادکردی به اینکه 4سال بازیچش بشی!اگه واقعااونجوری ک میگی باشه ازاین آدم هرچه زودتر دوری کنی بهتره قبل اینکه برات شرشه 

Dunyada olumden baskasi yalan
اگه قبول کرد بیاد خواستگاری چی و واقعا رفت ک خانوادشو بیاره

قرارنیس ک همین اولش بله بگی ! 

کلی بایدخونواده  وخودتون باهم معاشرت ورفت وامدکنین تاکامل از همدیگه شناخت پیداکنین اگه بعدکلی شناخت به این نتیجه رسیدین ک به دردهم نمی‌خورین، بهش نه گفتی ،اینجوری خدایی نکرده فرداتهدیدیادردسریم برات درست کردخیالت راحته ک خونوادت درجریان بودن 

Dunyada olumden baskasi yalan