2777
2789
عنوان

تو خواهر گلم به این تاپیک دعوتی 💖💖💖

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dark_man     @fatti900     @zahraaaa123     @آرزوی_شیرین &n ...

سلام

ممنونم از شما

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
@dark_man     @fatti900     @zahraaaa123     @آرزوی_شیرین &n ...

ممنونم حانیه جونم 

منم ۱۴ تا التماس دعا حال دلم خیلی خرابه 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ممنونم حانیه جونم  منم ۱۴ تا التماس دعا حال دلم خیلی خرابه

خواهش میکنم عزیزم 

آخی عزیزم ناراحت نباش الهی حال دلت بد نباشه.خدا بزرگه قشنگم

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
خواهش میکنم عزیزم  آخی عزیزم ناراحت نباش الهی حال دلت بد نباشه.خدا بزرگه قشنگم

ممنون گلم میدونم و تنها امیدم خدای بزرگه اما دلم‌خیلی شکسته دلم برایه لحظه خوشی تنگ شده 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
سلام خواهش میکنم 

اوم حواسم به محتوای تاپیک نبود

من 20 صلوات

التماس دعا

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
ممنون گلم میدونم و تنها امیدم خدای بزرگه اما دلم‌خیلی شکسته دلم برایه لحظه خوشی تنگ شده 

خواهش میکنم درکت میکنم درست میگی

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
اشکالی نداره قبول باشه محتاجیم به دعا

زنده باشید

ممنونم