2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منو همسرم هیچیاز خانواده هامون قبول نکردیم تصمیم گرفتیم هر چند ماه خودمون با پول خودمون بخریم تا کامل شدنش اینجوری دوتامون خوشحال تریم همسرم دوست نداشت برای شروع زندگیمون یکی دیگه تو زحمت بیفته ولی ب نظرم تو وسایل برقی  آشپز خونه یه همزن سه کاره که گوشت کوب برقی وهمزن و خرد کنه بگیر کافیه 

لوازم بزرگ لباسشوییی ،یخچال ، تلویزیون

لوازم ریز برقی

لباسشویی اطو 

سرخکن بدون روغن یا همون هواپز اگه بخری حتی میتونی فر هم نخری ( اگه سالی یه بار کیک میپزی و اینا ) چون هم کیک میشه پخت توو ایر فرایر هم پیتزا و همه چی

من خودم فر خریدم مایکرویو هم خریدم از فر سالی ۶،۷ بار هم استفاده نمیکنم ولی خب مایکرویو خوبه ولی بازم ضروری نیست اصلا

یه غذاساز حرفه ای بخر 

اب میوه گیری و اب مرکبات گیری و مخلوط کن اینارو ولش کن و نخر

چرخ گوشت هم لازم نیست

یه سرویس قابلمه جنس خوب بخر کافیه

کارد هم نرو شونصد نوع نخر ، ۲ تا بخر برند خوب کافیه

من خودم اطو پرس و اینا نخریدم اطو بخار مخزن دار تفال خریدم راضی ام خیلی

بعد جارو برقی اصلیم پارس خزره خیلیییی راضی ام ، اما یه جارو شارژی ( ازین کوچیک دستی ها خریدم ) برند بوش که خیلییییی خوبه روی میز و همه جارو راحت باهاش یه لحظه تمیز میکنی قیمتشم ۳،۴ تومنه

یه جارو برقی رباتی هم دارم برند روونتا خریدم فرشو هم جارو میکشه ولی چون فرشام نو هست و پرز زیاد داره سریع مخزنش پر میشه خسته میشم هی خالی کنم 

یعنی تبلیغاتو بیخیال شو اینا همش نیاز کاذبیه که بهت القا میکنن 

من ظرفشوییم بوش سری ۸ زئولیت داره ساخت المانه اما کلا طی ۱/۵ سال که دارمش ۵ بار هم روشنش نکردم ۱۴ نفره س 

اخه عادی ظرف میشورم خیلی فرزمو برام راحت تره تا اینکه اشغال ظرفارو پاک کنم بچینم توو ظرفشویی و بعد هم باز جمع کنم 

کمرم میشکنه😂

اهان اینم بگم من همزن هم خریدم و با اینکه سری خمیر زن داره ولی فقط برای درست کردن کیک چند بار استفاده کردم

فک کنم اگه یه گوشتکوب برقی میخریدم کاربردی تر و قیمتشم مناسب تر بود

مخلوط کنم هم برند فیلیپسه بازم به نظر من هزینه الکیه همون گوشتکوب برقی کارشو انجام میده

مخلوط کن کلی کثیف کاری داره واقعا ادم اعصابش نمیکشه هی در بیاره استفاده کنه مثلا برای یه اسموتی و بعد بشوره و … 

یا گوشتکوب برقی یا خورد کن ۱،۲،۳ مولینکس برای ۲،۳ نفر عالی و کافیه 

موضوع واجب و غیر واجب یه چیزت بحث هزینه جداست اگر پولت زیادت خب هر چیزی بالاخره بکار میاد مثلا من اول ازدواجخودم با درامدم جهیزیه خریدم یعنی هفتاد درصدش رو حدودا چیزای واجب لباسشویی یخچال جارو برقی  اتو (مال من تفاله همین بخار نه پرسی ) چرخ گوشت و سه کاره و مایکروفر و سرویس قابلمه تفلون و چدن و سرویس چینی و ارکوپال و سرویس قاشق چنگال و میلمان و سرویس چوب همه برندای خوب...و فرش دستبافت گرفتم  البته قضیه مال ۱۶ سال پیشه بعد خیلی چیزا رو هم بعد ازدواج به مرور خریدم مثل

.  گوشتگوب برقی..  همزن برقی.. ترازوی اشپزخانه.. ستندویچ ساز.. میوه خشک کن..  قهوه ساز..  ماشین ظرفشویی.. کیک پز.. از همشونم راضیم واستفاده میکنم هنوزم پلوپز و سرخ کن و شاید خیلی چیزای دیگه هم ندارم اما اگر الان بود اون همه کریستال و چینی و ارکوپال.  اون همه قندون و لیوان و سماور و چای ساز و..  نمیخریدم مامانم فکر میکرد قراره هیات بیاد خونم 😂😂😂

اهان من کتری و سماور اینا ندارم چایساز برقی خریدم ازینایی که روی هم قرار میگیرن و خیلی راضی ام اسپ ...

یه چای ساز خریدم بنظرت سماورم بخرم؟ اخه خیلی چایی خوریم😁

یه چای ساز خریدم بنظرت سماورم بخرم؟ اخه خیلی چایی خوریم😁

دو نفریندیگه کتری قوری هم جواب میده بعدشم دختر خوب قرار نیست همه چیز رو یه جا بخری ادم کلی به مرور تازت متوجه میشه چی نیازشمیشه میخره مثلا من سماور داشتم خیلیم رون خریدم هر خونه ای رفتم جوری بود فضای اشپزخونش نشد استفاده کنم کلی هم مهمون دارم همون کتری.  برقی و کتری قوری جواب داده من بودم کمی از هزینه تا کم میکردم واسه خودم طلا میگرفتم البته الان این رو میگم اون ووقع خریدم دیگه ولی خب از نظر من هزینه زیاد اشتباهه