2777
2789

می‌خوام پسرمو ثبت نام کنم یکم کم رو خجالتیه از پس خودش بر نمیاد نمی‌خوام بر تو مدرسه ی دولتی خیلی شلوغه نمی‌دونم چیکار کنم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

نمیشه صد در صدی گفت 

هر کدوم معایب و مزایای خودش رو داره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه ی دولتی میخوای ببریش ببر توی شهرتون ثبت نام کن اگه نزدیکه بهتون یا یجایی باشه ک با مدرسه ی محل زندگیتون فاصله داشته باشه چون بچه تو جمع غریبه بهتر خودسو میکشه بالا البته ارامش روحی و روانی ک از پدر و مادر هم میگیره تاثیر داره تو درس خوندن و موفق شدنش

نمیشه صد در صدی گفت  هر کدوم معایب و مزایای خودش رو داره

از چ نظر یکی میگه معلمای غیر انتفاعی خوب نیست کاری ب بچه ها ندارن یکی میگه چون تعداد کمه ب بچه ها میرسن

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
من رفتم اموزش و پرورش پرسیدم دولتی کدوما خوبه اسم برد  خودم فرستادم هیت امنایی نظارتش خیلی بال ...

آره باز اون بصرفه ترم هست.تو محل ما یکی هست اونم ب ما دوره فک نکنم قبول کنن

منم الان تایپیک زدم در همین مورد پسر من تا سوم غیر انتفاعی رفته و امسال میخوام ببرمش دولتی میترسم قاطی بچه های شر و شیطون بیفته درس نخونه زیادی اجتماعیه و تاثیر پذیر خداروشکر تا الان درسش خوب بوده فقط نگران اینم بره دولتی خراب بشه

چون بچه ام اگر استعدادی داشته باشه توی همون دولتی هم نشون میده و من بیشتر باورم به مهارت و کلاس های ...

پسرم خجالتیه یعنی اگه یکی بیرون بزنتش یا خوراکیش و ازش بگیره هیچ دفاعی از خودش نمیکنه بخاطر این می‌خوام ی جایی بر ک کم جمعیت باشه

از چ نظر یکی میگه معلمای غیر انتفاعی خوب نیست کاری ب بچه ها ندارن یکی میگه چون تعداد کمه ب بچه ها می ...

نگاه کن ، معلم خوب و بد همه جا هست 

من درمورد سیستم آموزش میگم. مثلا تو دولتی ها مثل خصوصی درس نمیدن. 

خصوصی ها کلی کتاب کمک آموزشی و جزوه میدن بچه. ولی دولتی نه. 

بجاش من دیدم بچه هایی که میرن خصوصی خیلی متوقع و زودرنج و لوس هستن. هر چقدر هم مادرشون بگه نه !! بچه ی من پرتوقع نیست !! 

دیگه اونجا کسی مراعات نمیکنه فقط میگن بخر ، بیار ، درست کن ، ببر ....

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630