2777
2789
عنوان

با حسادت کردن چیزی بدست اوردید ؟

193 بازدید | 20 پست

چرا بعضیا از موفقیت دیگران رنج میبرن 

ما چرا غلط یاد گرفتیم زندگی کردنو 

امروز تو یه جمعی بودیم همه خانما جز یکیشون بقیه بدون استثنا در مورد شغل و تحصیلات من نظرات منفی میدادن 

حرف یکیش بدتر اعصابمو بهم ریخت 

به من میگه میری سر کار چند وقت دیگه بخاطر شغلت ک ایجاب میکنه به ناخنات و تیپت زیاد نرسی شوهرت جذب زنای دیگه میشه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

هیچوقت ادمایی ک حسادت میکننو چشمشون ب دارایی و داشته های مردمه رو درک نکردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حرفای خاله زنکی رو به کتفت بگیر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توم با خنده فقط اینو نشون میدادی🖕🖕

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

چرا ما رو مخاطب حرفهات قرار دادی؟

مشکلات ما آدم ها از جایی شروع میشه که یه حرف رو به همه میزنیم ولی به خود طرف نمیگیم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
هیچوقت ادمایی ک حسادت میکننو چشمشون ب دارایی و داشته های مردمه رو درک نکردم

من همیشه از همون دوران دبیرستان دوست داشتم رمز موفقیت زندگی ادمارو بدونم مشتاق بودم سوال میکردم از تجربه هاشون ... یاد میگرفتم اما ...

حرفای خاله زنکی رو به کتفت بگیر

من واقعا ناراحت میشم چون جدیدا حتی از نزدیک ترین دوستمم حسادت دیدم کم کم ارتباطم محدود شده با ادمای اطرافم 

من واقعا ناراحت میشم چون جدیدا حتی از نزدیک ترین دوستمم حسادت دیدم کم کم ارتباطم محدود شده با ادمای ...

خواهر به خواهر حسادت میکنه

دوستو که دیگه بیخیال

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
هر کسی ی نظری داره خب  منم از این ب بعد سعی میکنم نظرمو نگم ک کسی ناراحت نشع

نظر داریم تا نظر 

هدفشون کلا مشخص بود سعی در تخریب من داشتن عزیزم 

مثلا خاله من خودش کارمند بود همیشه مبگه اگه به عقب برمیگشتم انتخابم خانه داری بود 

و ب منم همین پیشنهادو داد 

همه این حسودارن ولی بعضیا مهارش میکنن بعضیا پرو بال بهش میدن  من خودم سعی میکنم تامیتونم مهارش ...

بنظرم این یه مهارته همه ندارنش

ولش کن مردم همیشه یه حرفی دارن بخدا ببین من شاغل بودم تنها زن شاغل فامیل بودم کار خوب تحصیلات بالا تو دانشگاه تاپ و...  بعد بچم رو مادرم نگت میداشت میگفتن وای چطوری دلت میاد مامانت رو پیر کنی بخاطر بچت یعنی حقوق اینقدر مهمه؟  گذاشتم مهد گفتن چطوری دلت اومد؟ میگفتن شاغل شدن زن یعنی زود شکسته و  پیر شدن یعنی  استرس بخدا اینا رو عزیزترینام میگفتنا تازت من همیشه نظمم تو کار خونه عالی دستپختم عالی درس بچم عالی و...  بعد بخاطر یه سری مشکلات خودم یه سال مرخصی بدون حقوق گرفتم میگن وای اخرش درس بخون بخون دیدی این همه کارم کردی واسه چی خونه ای حیف نبود کار به اون خوبی؟  بچت هات بزرگ شدن توکه مادری نکردی... دیگه از من که بیشتر نشنیدی؟؟  ولشون کن 😂😂