2777
2789
عنوان

بچه ها داستان واقعی

272 بازدید | 13 پست

یکی از اقوام ما خیلی سال های پیش با دختر عموش ازدواج می‌کنه و بعد عاشق دختر عمش شده زمانی که زنش حامله بوده ، بعد از اینکه بچه هاش به دنیا میان دوقلو بودن یه پسر و دختر ، بعد دو سال می‌ره دختر عمه رو میخواد ، و زن اولش به خاطر بچه هاش میمونه تو اون زندگی ، چون قدیما طلاق زیاد رسم نبوده ، با وجود همه ی بدی هایی که به خودش و بچه هاش شد تمام بی حرمتی ها چون تو به خونه زندگی میکردن شاید دو هفته یه بار می‌خوابید پیشش معذرت می‌خوام ، اما حالا بچه های زن اول بزرگ شدن و پسره نمایشگاه ماشین داره و هر دو ازدواج کردن و زندگی خیلی خوبی دارن اما زن دوم دخترش دومین باره که داره طلاق میگیره و پسرش هم معتاد به ترامادول شده ، و خرج زندگی اصلا نمی‌ده زن و سه تا بچه داره اما پسر زن اول خرج زندگی اونم رو میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته مادرم تعریف میکرد همش اونا میرفتن مسافرت و این بیچاره ها تو خونه می‌موندن، و میرفتن کشاورزی ، خیلی بهشون سخت گذشته ، راستی یادم رفت بگم وقتی دختر زن دوم به دنیا میاد بیماری کبد مادرزادی هم داشته