2777
2789
عنوان

خوابه ازمابهترون 😊😃✌️

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 172 پست
مرسی گلم

اعلانام بالا نمیاد 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهش میکنم عزیزم همچنین برای تو مهربونم 🙏🙏🙏😘💖💖

سلام خوبی یاسی!؟

دخترت خوب شد ان شاءالله؟ 

حالا نه تو نه سمیه جوابمو نمیدید، نمیدونم واقعا دلیلتون چیه... ولی بدونید من فقط برای شما دوتا اومدم! اگه میدونستم اینجوریه بدتر جوابمو نمیدید حتی یه علائمی از خودتون نشون نمیدید💔 نمیومدم، کم بدبختی دارم باز شما ها هم اینجور کنید باهام باشه ایرادی نداره💔🚶‍♀️

سلام خوبی یاسی!؟ دخترت خوب شد ان شاءالله؟  حالا نه تو نه سمیه جوابمو نمیدید، نمیدونم واقعا دل ...

سلام عزیزم ..شاید تو در دوره ی نوجوانی باشی و بعضی کارها واست تفریح و هیجان باشه ولی اینکه یه آدم بالغ فکر کنه بازیچه شده و دستش انداختن دیگه جایی واسع برگشت نمیزاره ..ازت دلخور نیستم به هر حال درکت میکنم .موفق باشی عزیزم

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
سلام عزیزم ..شاید تو در دوره ی نوجوانی باشی و بعضی کارها واست تفریح و هیجان باشه ولی اینکه یه آدم با ...

سلام!

عجب فکرشو نمیکردم همچین تفکری از من داشته باشی 

من شمارو بازیچه خودم کردم؟ من خودم این همه بدبختی دارم بعد بیام شماهارو بازیچه خودم کنم؟ راست بود تو یه تایپک یه نفر گفت که اینجا دردودل نکنید غماتونو، بدبختیاتونو و...  به کسی نگید بدتر بهتون ضربه میزنن واقعا راست گفت حالا رسیدم به حرفش 

بیش از حد ناراحت شدم از حرفت فکر میکنی قلب یه دختر جوون چقدر تحمل این همه سختی و درد و رنج و این حرفا رو داره؟ فکر میکنی منم مثل شما خیلی مقاومم؟ قلبم از یک تیکه سنگه؟نه من اینجوری نیستم، یه ادم به شدت احساساتی هستم... 

به هر حال من نمیدونم شماها چه جوری پیش خودتون همچین فکری کردید ولی دیگه ارزشی نداره برای حرفی که زده شده و طرف قلبش خورده خورد شده کاری کرد حتی اگه طرف حرفشو پس بگیره ولی این حرفش توی یه گوشه از قلبش میمونه تا اخر عمرش و یادش نمیره.... 

بالاخره دوست نداشتم اینجوری پایانش بدید ولی خودتون خواستید دیگه:)💔

موفق باشید خدانگهدارتون

ارع 😻😂

منم زیاد خواب جن میبینم اکثرا توخوابم باهام دوست میشن از زندگی هاشون میگن  ولی یه بار تو بیداری شب از یه جاده رد میشدیم وسط بیابون تو دل تاریکی پنج نفر بودیم  همش اسم یه جن که زمان اماما بوده میاوردمو و بقیه که تو ماشین بودنو میترسوندم مثلا میگفتم ای فرزندان فلانی خودتو نو به ما نشون بدید خلاصه هیچ اتفاقی نیافتاد ولی شب که برگشتیم رفتیم بخوابیم 

یهو از خواب بیدارم کردن قیافه ای نمیدیدم فقط نوشته جلو چشام میومد و میرفت نمیتونستم نوشته هارو بخونم اما خیلی انرژی بدی داشتن خیلی اذیت شدم بقیه هم بیدار شدن اما من نمیتونستم از اون نوشته ها خلاص بشم یه حالت عجیب عذاب میکشیدم هر چقدر سوره میخوندم فایده نداشت 

تا صبح هوا روشن شد خوب شدم 

منم زیاد خواب جن میبینم اکثرا توخوابم باهام دوست میشن از زندگی هاشون میگن  ولی یه بار تو بیداری ...

وقتی اسمشونو صدا کنی به ناچار احضار میشن در حالیکه شاید اون زمان اونجا نبوده باشند یا نمیخاستن حضور پیدا کنن برای همین بار منفی و انرژی سنگین حس کردی ..در کل بنظرم در حد رویا برای راهنمایی گاهی خوبه ولی در زندگی روزمره مشکل ساز میشه مخصوصا اگه ادامه پیدا کنه و تو از نظر روحی قوی نباشی