2777
2789
بفرمایید

شوهرم خونه رو به نامم زده شش دنگ و وکالت تام به خودش از طرف من داده...چرا دلیلش چی می‌تونه باشه؟

خودش میگه وکالت دادم به خودم که در صورت کارهای محضری خودم برم و تو نیایی...مثلاً فروشی چیزی

در مقابل یه خونه روستایی داریم که اون به نام خودشه و به من وکالت داده از طرف خودش

به نظرتون چرا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سوالتون جنبه حقوقی نداره و من نمیدونم همسرتون برچه حسابی این کاررو انجام دادن شاید نخواستن یوق ...

ببینید من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم و خودش سر خود این کارو کرده.... مثلاً می‌خواسته خونه به نامم کنه ....ولی من که توقعی نداشتم و این کارهاشون هم متوجه نمیشم که چرا دیگه وکالت داده به خودش

ببینید من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم و خودش سر خود این کارو کرده.... مثلاً می‌خواسته خونه به نامم کنه ...

لابد فکر کردن که وکالت بعد از فوت باطل نمیشه 

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق
عزیزم سوالتون جنبه حقوقی نداره و من نمیدونم همسرتون برچه حسابی این کاررو انجام دادن شاید نخواستن یوق ...

با خودم میگم شاید فکر فوت کردن منو کرده که بعد من به خانوادم نرسه چیزی درسته؟ و یا خدایی نکرده با فوت خودش من هم خودم همه رو به نامم کنم و خانواده ش ارث نبرن

با خودم میگم شاید فکر فوت کردن منو کرده که بعد من به خانوادم نرسه چیزی درسته؟ و یا خدایی نکرده با فو ...

بله ایشون همین فکر رو کردن ولی وکالت بعد از فوت باطل هست و ایشون این رو نمیدونن

منم نمی‌دونستم اینو....به نظرت بهش بگم این موضوع رو ؟ چیز دیگه ای در کار نیست؟ 

بله بهشون بگو و بگو اگه این فکررو دارید که واقعا فکر بدی هم نیست بهتر جفتتون صلح عمر کنید 

که باید برید دفتر اسناد انجام بدید یعنی اینکه من تا زمانی که زنده هستم اختیار اموال رو دارم ولی بعد از فوت تمام اموال به نام شخصی میخوره که صلح عمر کردم