2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی 😢

92 بازدید | 10 پست

سلام خانوما شبتون بخیر،شرمنده 

من روز ۱۲ام پریودیم بود نزدیکی داشتم بدون جلوگیری فقط یکبار اون بود بعد ۲روز پیش ازم ترشح سفید کشدار بارگه های قهوه ای ازم اومد تا دیروز با درد پریودی و...

الانم ۱۲روز مونده به موعدم واینکه من این لک رو ۱هفته بعد از نزدیکی دیدم،

میتونه لک لانه گزینی باشه وباردارباشم؟یانه

لطفاً راهنماییم کنید دیوونه شدم

من سر دوتا بارداریم نزدیک پریودم لک دیدم درحد اخرین روز پریودی یه روز 

فک‌نکنم برا شما لک لانه گزینی باشه 

خداقل دو هفته از زمان رابطه باید بگذره

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

اینکه با درد پریودی بوده رو نمیدونم چرا ولی لک لانه گزینی همین شکلیه

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من تو نت زدم نوشته بود ۶الا۱۰روز بعد اقدام

من عزیزم تجربمو‌گفتم 

برا من دقیقا موعد پریودم بود حتی بارداری اولمو با پریود اشتباه گرفتم میخواستم دمنوش بخورم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
وقتی باردار باشی این لک رومیبینی؟

اره معمولا،البته هیچ چیزی صد درصدی نیست 

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...