2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی فرهنگ 😭

1593 بازدید | 31 پست

با خانواده شوهرم تو به ساختمان زندگی میکنم. 

امشب ساعت ۱۲ شب وقتی که ما دیگه جا انداخته بودیم و برقا خاموش بود داشتم دخترما می‌خوابوندم که پسر خواهر شوهرم اومد دنبال بچه تا ببردش طبقه پایین خونه مادرشوهرم ...دخترمم وقت خوابش بود داشت می‌خوابید که وقتی اونا دید زد زیر گریه و انقدر گریه کرد که آورد بالا ..بعد من به شوهرم گفتم چرا خانوادت انقدر بی ملاحظه هستن که یهو با لگد زد به پهلو من زن حامله   منم زنگ زدم مادرشوهرم گله کردم که بچه از شدت گریه بالا آورد و کاش قبلش زنگ میزدید بعد میومدین دنبالش که اینطور نشه و خداحافظی کردم ....از طرفی از بی‌فرهنگی خانواده شوهرم کلافه شدم از طرفی ناراحتم که دخترم غذا شو کامل آورد بالا و گرسنه خوابید از طرفی  شوهر بیشعورم با لگد منا زد خدایااااااااا   

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

گوه تو قیافشون 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار شوهرت خیلی بد بوده

ولی شاید با لحن خیلی بدی گفته

اونم توهین به خانواده اش تلقی کرده

در هر صورت بیشعورن واقعن

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

شوهرت عجب بیشعوریه بچه خودشو بارداری ها از این ب بعد بگو ساعت۱۲ دیگه وقت خواب دخترمه کسی نیاد محل ب شوهر بیشعورت نزار باهاشم صحبت نکن حالش بیاد سرجاش 

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
کار شوهرت خیلی بد بوده ولی شاید با لحن خیلی بدی گفته اونم توهین به خانواده اش تلقی کرده در هر ...

خب حقیقتا گفتم آخه ۱۲ شب اومدن دنبال بچه و به گریه انداختن بالا آورده شما بودی چیکار میکردی

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

اسی ولشون کن اونا رو خدا زده چ توقع ایی داری.... در عجبم چرا سنشون بالامیره بعضیا ولی شعورشون همون ابتداییه...... محلشون نده 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
خب حقیقتا گفتم آخه ۱۲ شب اومدن دنبال بچه و به گریه انداختن بالا آورده شما بودی چیکار میکردی

من حق رو یه شما میدم گلم

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..