2777
2789
عنوان

کمک کنید

36 بازدید | 8 پست

سلام

خانوما برا بچه 7 ساله برا تابستونش چه کلاسی یا چه ورزش و باشگاهی خوبه اخه یکم سخت ارتباط میگرف تو کلاس اول حالا میخوام بفرستم کلاسی باشگاهی چیزی تا بتونه دوستای جدید پیدا کنه 

درسشم یکم ضعیف بود تو کلاس اول 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس خط از کجا پیدا کنم تو شهرمون اصن جایی سراغ ندارم

فرهنگسرا باید بری.کلاس چرتکه هم هست واسه ریاضی.در کل بچه رو زیاداذیت نکن هنوز زوده واسه کلاس خودت بشین باهاش کارکن.میتونی ببریش پارک بابچه ها بازی کنه 

فرهنگسرا باید بری.کلاس چرتکه هم هست واسه ریاضی.در کل بچه رو زیاداذیت نکن هنوز زوده واسه کلاس خودت بش ...

امسال کلاس اول بود یکم سخت ارتباط میگرف از شانس بد با یکی دوست شد فقط بهش زور میگفت و نمیذاشت با کس دیگه بازی کنه 

امسال کلاس اول بود یکم سخت ارتباط میگرف از شانس بد با یکی دوست شد فقط بهش زور میگفت و نمیذاشت با کس ...

خیلیا کلاس اول اذیت میشن.من نوه ی خالم تاآخر سال مامانش باید تازنگ آخر مدرسه میموند وگرنه دخترش مدرسع رو میذاشت روسرش.الان هزارتا دوست ورفیق داره

خیلیا کلاس اول اذیت میشن.من نوه ی خالم تاآخر سال مامانش باید تازنگ آخر مدرسه میموند وگرنه دخترش مدرس ...

انشالله که درست بشه بنظرتون کار درستیه برا کلاس دوم از اون دوستش جداش کنم؟