2777
2789

لطفا اگه نذر مجربی توی این زمینه بلدین معرفی کنین

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

رابطه نه ولی بچه بودم خونه یه فامیل دور رفتم مهمانی بعد یه قسمت ازحیاطشون سویت بود داده بود به برادرش و زنش اون زن و شوهر من حس کردم خیلی اذیتن برگشتنی تا بیام خونمون یه زیارتگاه رفتیم یادم میاد اونجا براشون دعا کردم خونه بخرن و براورده شد شاید یسال یا کمتر اصلا جوری شرایطشون تغییر کرد خونه خریدن

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
رابطه نه ولی بچه بودم خونه یه فامیل دور رفتم مهمانی بعد یه قسمت ازحیاطشون سویت بود داده بود به برادر ...

چقدر خوب🌹

خدا خیرت بده که واسشون دعا کردی

برای این زوج ما هم دعا کن لطفا

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب🌹 خدا خیرت بده که واسشون دعا کردی برای این زوج ما هم دعا کن لطفا

حتما از ته دلم دعا میکنم شاید خدا هنوزم دوسم داشته باشه روم زمین نندازه ❤😊

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
حتما از ته دلم دعا میکنم شاید خدا هنوزم دوسم داشته باشه روم زمین نندازه ❤😕

ان شاءالله از برکت دعای خیرت خوشی و آرامش بیاد تو زندگیشون❤️🌹

ان شاءالله حاجات خودتم برآورده به خیر بشن🤲💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

@opium سلام عزیزم 

همه تاپیک هات قفل بودن ! 

خیلی تاپیک عکس تون قشنگ بود 

لذت برم واقعا 

کدوم شهر زیبا این همه سر سبز و قشنگه ؟ 😍

@opium   سلام عزیزم  همه تاپیک هات قفل بودن !  خیلی تاپیک عکس تون قشنگ بود  ...

سلااااام عزیز دلممممم ممنونم که نگاه کردید و ممنونم که انقدر لطف دارید💜🫂

نمیدونم تا کجا عکسارو دیدید اما در ادامه گفتم حالا عکس خیایون های شهرم لاهیجان رو میذارم

لاهیجانی ام عزیز دلم _ لاهیجان یکی از شهرستان های گیلانه

سلااااام عزیز دلممممم ممنونم که نگاه کردید و ممنونم که انقدر لطف دارید💜🫂 نمیدونم تا کجا عکسارو دی ...

ممنونم عزیزم😘

همه عکس هارو دیدم 

الان بازم میرم نگاهش میکنم 

شهرتون خیلی زیباست 🌹♥️ 

ممنونم عزیزم😘 همه عکس هارو دیدم  الان بازم میرم نگاهش میکنم  شهرتون خیلی زیباست 🌹♥️&n ...

دورتون بگردممممم من الهی باعث افتخاره💜

البته توی تاپیک اولین پستی که گذاشتم کردان کرج بود نوشته بودم

بقیه ش همه شون لاهیجان و خونه ی خونمونه

عزیزدلمیییی💜🫂

دورتون بگردممممم من الهی باعث افتخاره💜 البته توی تاپیک اولین پستی که گذاشتم کردان کرج بود نوشته بو ...

خواهش میکنم عزیزم 🌹😘🫶🫶

لطف داری 🌹😘

ماشالا همه ش خوشگل بود ، پر از انرژی مثبت بود ♥️♥️

معلومه آشپزی تون هم معرکه س 

ماشالا ماشالا 

دیگه به اون تاپیک سرمیزنم تا اگر چیزی اضافه شد ببینم 😍