2777
2789
عنوان

شوهر احمق

221 بازدید | 4 پست

بچه‌ها دارم از دست این نکبت کلافه میشم پدر،مادرش،داداش،زن داداشش خونه ما اومد دو،سه روز عین گاو همش پشت هم میگه این بیار اون بیار این کوفت از گلوش پایین نرفته میگه اون یکی بیار حالم داره ازش بهم میخوره درک منم نمیکنه باردارم،یه ساله عروسی کردم از صبح تا حالام دوتا از وسایلم شکوندن میخام بمیره کسافت انقد خر،نفهمه

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

عین پدرشه اون پدرشم از این احمق تره افتادن با هم 😭😭

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خودشون بپزند اصلا 

اه 

چه بی ملاحظه !! آدم خونه ی زن حامله می ره سه روز مهمونی ؟!!!!!

زن حامله خودش کارهای خودش کنه هنره

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
وای خودشون بپزند اصلا  اه  چه بی ملاحظه !! آدم خونه ی زن حامله می ره سه روز مهمونی ؟!!!! ...

من از دست این شوهر خرم کلافم عین گاو میخوره فقط حرف میزنه