دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلیمیه چی هست ؟؟ بعد راهنماییم کنید ک چجوری نذر کنم مثلا صلوات رو یا سوره و.. رو مرسی
چشم عزیزم چله کلیمیه رو خودم همین چند روز از نی نی سایت یاد گرفتم🤭😅میگن بهترین ایام برای چله گرفتن از اول اول زوالقعده تا عید قربان هست حالا هر چله ای میشه گرفت سوره یس حشر دعای توسل زیارت عاشورا و.... ولی اصل چله گرفتن دوری از گناه و خود مراقبتیه من شنیدم نماز هم اول وقت خونده بشه بهتره که میشد از ۳۱ اردبیهشت تا هشتم تیرماه
خب من اگه خواستم نذر بگیرم چ موقع بهتره چیو نظر کنم ؟؟
سوال منم تو این تاپیکهمین بود فقط ینفر گفت چله سوره حشر گرفته. هر وقت بگیری خوبه ولی ۳۱ اردیبهشت تا ۸ تیر که گفتم بهترین زمانه که امروز دیگه گذشت هر روزی میتونی بگیری