2777
2789

یه بی نهایت کوچیک روی انگشت حلقه چقدر زمان میبره؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد چند مدت رنگش میره و چقد طول میکشه خود ی خود پاک شه میخام ی طرح مینیمال بزنم میترسم دلمو بزنه🥲

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

میشه پاکش کرد ؟درد پاک کردنش خیلی زیاده ؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

تتو چیست؟چه خواصی دارد؟ (۲ نمره)

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

درسته میگن اگر تتوی رنگی بزنم پخش نمیشه؟ یعنی میگن‌فقط مشگیا پخش میشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

میترسم از دردش چی بزنم بی حس شه قشنگ زایلاپی واقعا جوابگو نیس..و اینکه میگن بیحسی بزنی قشنگ رنگ نمیگیره دروغه؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سلام  من یه زخم دارم  باد کرده و قرمزه خوب نمیشه با تتو میشه پوشوندش؟

بله تتو روی سوختگی رد بخیه خال لکه های پوستی قابل اجرایت ولی زخمتون اگه هنوز خوب نشده ورم داره یا عقونت کرده بعد بهبود میشه طرح روش زد

بعد چند مدت رنگش میره و چقد طول میکشه خود ی خود پاک شه میخام ی طرح مینیمال بزنم میترسم دلمو بزنه🥲

رفتن رنگ تتو یک چیز اجباریه اگه رنگش نره عجیبه باید ترمیم کنید معمولا طرح های ظریف و مینیمال زودتر رنگش میره ولی اگه مواد خوب تتو ارتیست استفاده کنه دیرتر 

بستگی به طرح داره بازم به طور کامل از بین نمیره