2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسید بچم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 76 پست
اون سرفه ها و بالا اوردن ها و تنفس سختش خیلی هم نمیشه گفت هیچی نیس هیچی میس
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
بچه ها میخوایید راهنماییش کنید اول ارامش خودتونو حفظ کنید و دوم اینکه چرا دعواش میکنید ، حالا اتفاقی هست ک افتاده .دیگه با دعوا کردن درس نمیشه ...شما بنده خدارو الان ب جون شوهرش میندازید ....هل میشه ...حالش بدتر میشه .... عزیزان بهش ارامش بدید و راهنماییش کنید ک با حفظ ارامش خودش چیکار کنه ....مثلا ارامششو حفظ کنه ...انشالله چیزی نیست ...ولی برای اینکه خیالش راحت باشه و کوتاهی نکرده باشه ی اورژانس ببره بچشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای قطره دیگه لزوم نداشت ولی فکر نکنم مشکلی باشه
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عزیز من بچه داشت خفه میشد حالا طفلک از خستگی و کم توانیش خوابش برده شما میگی به مادرش ارامش بدیم؟ شما خودت بودی اروم میگرفتی کنار بچه ات تو این شرایط میخوابیدی. خب بعضی احتیاط هارو باید انجام داد دیگه. بده میگیم ببره اورژانس. خب نبر. ما چی بگیم خوشحال میش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
قربونت برم dds.khanomمن میگم بچه رو هل نکنید ...حتی اگه میدونید اتفاق بدی هم افتاده اونو زیاد نترسونید ک خودشو ببازه با شوهرش دعوا شه شروع کنه گریه کردن بعد تن تن لباس بپوشه شوهرش تن تن رانندگی کنه .....و اتفاق بدتری بیافته ... صد در صد باید ببره اورژانس ولی میگم قشنگتر و ارومتر بهش بگید ...بد میگم؟ تو بعضی از نظرات رو بخون
طوریش نمیشه نگران نباش .بتامتازون کورتونه و کورتون باعث گشادشدن راه هوایی میشه .خطری نداره فقط سوزش داره.یعنی با حند قطره اتفاقی نمی افته. حواست به تنفسش باشه اگه آرومه که خطر رفع شده .
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
حتما که نباید جسم سخت باشه. دور از جون بچه اگه همون 2قطره مایع وارد ریه بشه خدای نکرده خدای نکرده باعث عفونت ووووووو میشه. حالا برم تا اخرش استرس مادرش بیشتر میشه که. مادر خوب فقط یه لطفی بکن بچه رو ببر بیمارستان دقیق چک کنن بعد بیارش راحت بگیر بخوابونش. من ما هرچی بگیم نه متخصص اطفالیم نه از نردیک بچه رو دیدیم
به نسبت اون بتایی که اسپری شده. همون قطره که پریده تو گلوش خطرناکتر بوده. با اون سرفه های سخت و بالا اوردنش