2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسید بچم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 76 پست
قطره که تو بینی ریختید وارد دهان میشه ولی با این اوصاف که تو سرفه بچه قطره ریختید و بچه کلا سرفه و گریه با هم داشته امکان این هست وارد ریه بشه در کل جای نگرانی زیاد نیست ولی محض اطمینان با یه پزشک مشورت کن مخصوصا اگه بچت زیر یکساله
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رو قطره بتامتازون رو بخون مال گوش و چشم و بینیه هر سه اش اشکال نداره در ضمن ریه کجا بوده الکی استرس میدین به بنده خدا اگه طوریش بود نمیخوابید ولی برا اطمینان یه زنگ به اوژانس بزن بپرس یا که درمانگاه هست ببر دکتر ولی بتامتازون اشکال نداره
خدایا امیدم به تو خواهرم رو شفا بده😢😢😢😢😢
معلومه ک فرق داره عزیزم منتها اورژانس بهتر از هرجایی میتونن ب ادم کمک کنن تو این موارد بنظر من
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
بله بستنی قیفی.یکی از دوستان ماهم نوزادش ریه اش چرک کرده بود بردن دکتر گفته بود غذا پریده چرک کرده.
با حیوانات مهربان باشیم.اونا هم مثل ما احساس دارن.مثل ما مادرن.شاد میشن غمگین میشن،میفهمن.تو این روزای سرد یه تکه کوچیک غذامون گرمشون میکنه.به فکرشون باشیم.به بچه هامون دوستی با حیوانات و یاد بدیم.خدای ما و اونا یکیه.مطمئن باشین زندگیمون با محبت به این موجودات بی پناه شادتره.
نه اون بدبختا هم جنتا رو اشتباهن جای قطره بینی تو بینی زیختن خودش ب گوش نفوذ کرده و در اثر سهل انگاری یه کودک ناشنوا شده والاع منم نمیدونم ،،،بهرحال دکتر مطمئن تره فک کنم
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
غذا مسئلش فرق داره من درمورد بتامتازون میگم الان میتونن بزنگن ۱۱۵ یاببرن دکتر خیالشون راحت شه ولی ان شاالله هیچی نیس
صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
زنگ بزن اورژانس حداقل. ضمنا وقتی چیزی توی گلوی بچه پریده قطره ریختی که چی؟ قطره خودش ممکنه بپره تو حلقش و بدترش کنه.
الحمدلله علی کل نعمه و أسئل الله من کل خیر و اعوذ بالله من کل شر و استغفرالله من کل ذنب
عزیز من بچه داغون شده گرفتی خوابوندیش؟ بلند شو ببرش دکتر. تا صبح مگه خواب به چشمت میاد؟!
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس