2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 18956 بازدید | 69 پست
من یه مدت صورتم جوش میزد و جاش میموند به صورت لکه های قهوه ای  رفتم کلینیک زیبایی همه رو برداش ...

عزیزم گفتین برای لک صورتتون چیکار کردین اسم دستگاهش چی بود 

برای لک بارداری هم اثر گذار هست ؟

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید از ضد افتاب استفاده کنی بی رنگ هم استفاده کن که هی تمدیدش کنی گلم خواهر من از ضد افتاب پی ...

خیلی 

امروز رفتم فوم صورت و تونر و کرم ویتامین سی شارژ کنم همه تموم شدن

از قیمتا شوکه شدم

سینره استفاده میکنم چن ساله

ولی تصمیم دارم تموم شد پریم بخرم

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
چرا چ‌فرقی با هم دارن؟

بیرنگ تمدیدش راحته 

رنگی برا اینکه کاورشخوب باشه توش کرم پودر هم استفاده شده 

برا منافذ پوست مضره 

لک هم میاره و...

البته من یه ساله رنگی استفاده میکردم اما الان تصمیم گرفتم مجدد بیرنگ استفاده کنم

عزیزم گفتین برای لک صورتتون چیکار کردین اسم دستگاهش چی بود  برای لک بارداری هم اثر گذار هست ؟

گلم باید معاینه بشین فکر کنم لکه های بارداری با مزونیدلینگ طی چند جلسه برطرف میشه. 

پلاسما جت یه دستگاهیه که با لیزر لک های جوش و خال و میلیا و منگوله های پوستی و کک و مک هارو میسوزونه تا سه روز اونجاهایی که سوزونده نقطه نقطه زخمه پماد آد چشمی میزنی که تمیز بمونه

و بعد از اینکه زخما بست ترمیم کننده استفاده میکنی که جای زخم ها محو بشه 

بیرنگ تمدیدش راحته  رنگی برا اینکه کاورشخوب باشه توش کرم پودر هم استفاده شده  برا منافذ ...

مرسی گلم منم تصمیم دارم ضد آفتاب ام کیو بخرم خیلی تعریفشو شنیدم 

رویه ضد آفتاب بیرنگ میشه کرم پودر زد؟

خیلی  امروز رفتم فوم صورت و تونر و کرم ویتامین سی شارژ کنم همه تموم شدن  از قیمتا شوکه ش ...

قدرت خرید خیلی اومده پایین. من که از خیلی چیزام فاکتور گرفتم تا بتونم یه سری چیزای محدود رو بخرم 

مرسی گلم منم تصمیم دارم ضد آفتاب ام کیو بخرم خیلی تعریفشو شنیدم  رویه ضد آفتاب بیرنگ میشه کرم ...

نه دکتر پوست من بشدت مخالف بود 

میگفت حتی اگه پوستتون نیاز به روتوش و کاور هم داشته باشه باز یه مدت تحمل کنید بمرور بهتر میشه با ضد افتاب

قدرت خرید خیلی اومده پایین. من که از خیلی چیزام فاکتور گرفتم تا بتونم یه سری چیزای محدود رو بخرم&nbs ...

منم یه ماهه تموم کردم 

هی امروز فردا میکردم برا خرید 

پوستم داغون شده 

روتین پوستیت چیه گلم؟

گلم باید معاینه بشین فکر کنم لکه های بارداری با مزونیدلینگ طی چند جلسه برطرف میشه.  پلاسما جت ...

خیلی ممنونم 

جسارتا میتونم بپرسم کدوم شهرین ؟

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

منم یه ماهه تموم کردم  هی امروز فردا میکردم برا خرید  پوستم داغون شده  روتین پوستی ...

من قبلا که توان مالیم بالاتر بود هرماه میرفتم فیشیال پوست.. اما الان مخصوصا چند ماه اخیر که تورم خیلی بیداد میکنه فصلی یه بار میرم فیشیال .. اما هفته ای یک بار خودم صورتمو بخور گل ختمی و بابونه میدم..با میله پیلینگ جوشای سر سیاه بینیمو در میارم..بعدشم از روغن زیتون طبیعی یا روغن هیالورونیک اسید بالانس میزنم به پوستم.

البته از اسکراب و میسلار واتر و تونر و کرم ابرسان و دور چشم هم استفاده میکنم . اینارو قیمت مناسب اما کیفیت قابل قبول گرفتم خواستی بگو بهت مارکاشو بگم شاید به کارت اومد 

البته هرروز یه قرص مکمل مارک اپتی وومن 

و یه روز در میون قرص کلاژن پلاس ال لیزین مارک یونیورسال میخورم 

اینا واسه پوست و نو و ناخن خیلی تاثیر دارن