این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هم با رنگ داره هم بی رنگ .. ایزدین مدل فیوژن واتر یک و خرده ای متاسفانه افزایش قیمت شدیدی داشته . کمتر دیدی صد در صد فیکه. منظورت از کاور چیه؟ جای جوش و اینا؟ خب بی رنگه کرم پودر که نیست لایه حفاظتی خیلی عالی برای پوست در برابر نور خورشیده
منم تعریفشوشنیدم از چه نظر خوبه لک صورتم ازبین میبره وپوشش دهیش چه جوریه
از لحاظ بافتش فوق العاده سبکه برای پوست مختلط من اصلا ذره ای بعد استفاده نه عرق میکنم نه روغن میندازه پوستم. مشکلی که باهمه ضد افتابا داشتم ...من جون چند سال پیش پلاسما جت کردم و همه لکه ها و خال صورتمو برداشتم میترسم دوباره لک بیوفته پوستم برای همین از این ضد افتاب استفاده میکنم همیشه