2777
2789
عنوان

دلم خونه🫀😪

143 بازدید | 11 پست

خدا به خداییت قسم دیگه نا ندارم

دیگه خستمه  🥀🖤

دیگه بدنم طاقتشو نداره 

قلبم از درد ورم کرده

چشام خسته شدن از بس اشک ریختن

نمیشه همین وسط راه بزنی بغل من پیاده شم؟

آخه دیگه نمیکشم 

می...😭میدونی چی شده؟

دیگه کم آوردم 

دیگه حالم خیلی خرابه 

دیگه مثل قبلنا نمیخندم

دیگه مث قبلنا حال دلم خوش نیس

دیگه مث قبلنا نیستم

دلم خونه🫀

انگاری کل خون بدنم تو دلم جمع شده 

گلوم خستس از بس بغضمو قورت داده

خستم از بس حرف دلمو کسی نفهمید 

خستم از این افتضاحی که به بار آوردم

خستم از این همه ظلم و ناحقی

خستم از این همه بی عدالتی 

خستمممممم 

میفهمی!؟ 

خَس ته 

چرا این زندگی رو کوفت میکنی برام؟

چرا نمیزاری منم خوشحال باشم ذوق کنم ؟

که اره دیدین شد دیدین تونستم

دیدین دیدین!😭😔💔

اصلا دلم نمیخواد این کامنتو بنویسم ولی مجبورم!

متنفرم از کلمه حکمت و قسمت دلم میخواد ازدواج کنم خواستگارای سنتی میان عکسمو میبرن بعد غیب میشن در صورتی ک ایرادی ندارم خیلی دعاهای مجرب خوندم نماز سر وقت خوندم کلا آزادی ندارم بگردم خوش باشم ی بابای گیر تعصبی دارم اجازه هیچ خوشگذرونی ندارم ن دوست پسر دارم ن چیزای دیگه خواستم تو ورزش رزمی ام ب ی جایی برسم برم کشوری بابام مانع شد تو والیبال مسابقه استانی خواستم برم بابام مانع شد دانشگاه رفتم ی ترم هزارتا مانع درآورد اشکمو در آورد نرفتم دائم بهم شک داره گوشیمو چک میکنه  نمیذاره سر کار برم خدایا تو ک شرایط منو میبینی با این وعضبابام من اصلا نمیتونم پیشرفت کنم و اعصابم فقط با ازدواج راحت میشه چرا بهم نمیدی تو کل حتما امام زاده ها دعا کردم خسته شدم من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم مشهد رفتم از امام رضا و شیخ نخودکی خواستم ی. هفته شده ی نشونه هم ندیدم امام رضا هیلی دلگیرم ازت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشده عزیزم

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

نی نی سایتیا جون هرکی که دوس دارین خیلی برام دعا کنین تو سخت‌ترین مرحله زندگیمم حالم زیاد خوب نیس 

گفتن دعای نی نی سایتیا پیش خدا رد خور نداره تورو به اون خدا از ته دل برام دعا کنین🙏🏻😭

چرا خوب کسی اذیتت کرده ابجی یا مثل من مادر ازدست دادی😭

واای نه خدا نکنه 😔💔

مادر و پدرم تنها کسی ان که هوامو دارن 

داستان زندگیم یکم تلخه الانم دیگه کم آوردم نمیدونم چیکار کنم به کی بگم حرفای دلمو پیش کی خالی کنم 

نمیدونم متوجه حرفام میشی یا ن ولی انگار دارن مچاله ام میکنن انگار روحم خسته اس انگار فقط جسمم روزهارو میگذرونه و هیچی از زندگی نمی‌فهمم

آخه آبجی من از خدا چیز بزرگی نمیخوام فقط یکم هوامو داشته باشه کافیه