2777
2789
عنوان

توروخدا خانمایی ک سقط داشتن بیان🥺

160 بازدید | 31 پست

سلام

من ۲۷ اسفند سقط داشتم تا برج آخر ۱ هم خونریزی داشتم

ولی پریود نشدم تو این زمان

تاریخ پریودمم ۲۳ بوده

چرا آخه پریود نیمشممم

کاش یادم بره تو رو.                                                     #ه‍‌م‍‌ت‍‌ون ج‍‌م ش‍‌ی‍‌د ی‍‌ه #چ‍‌س‍‌ب‌زخ‍‌م‍ ن‍‌م‍‌ی‍‌ش‍‌ی‍‌د واس‍‌ه دردام‍ . !             

سنو دادین؟

بقایا نداشتین؟

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنو دادین؟ بقایا نداشتین؟

اره دادم چرا اتفاقا بقایا داشتم دارو خوردم ی چنتا لخته دفع شد وقت نشد برم ببینم دفع شده یا ن

کاش یادم بره تو رو.                                                     #ه‍‌م‍‌ت‍‌ون ج‍‌م ش‍‌ی‍‌د ی‍‌ه #چ‍‌س‍‌ب‌زخ‍‌م‍ ن‍‌م‍‌ی‍‌ش‍‌ی‍‌د واس‍‌ه دردام‍ . !             
من سر هر سه تا سقطم حدود ۴۰ روز بعد از سقط پریود شدم شما برو دکتر ببین مشکل کجاست؟سونو بقایا دادی؟ ...

توروقران فقد دوباره حامله نشم

من سر هر سه تا سقطم حدود ۴۰ روز بعد از سقط پریود شدم شما برو دکتر ببین مشکل کجاست؟سونو بقایا دادی؟ ...

سر سقطات تا چند روز خونریزی داشتی؟

اره دادم چرا اتفاقا بقایا داشتم دارو خوردم ی چنتا لخته دفع شد وقت نشد برم ببینم دفع شده یا ن

خب ممکن دفع نشده باشه.

شما باید تا زمانی که بقایا بود مدام سنو میدادی تا دفع میشد

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
توروقران فقد دوباره حامله نشم

الان تاپیک قبلیتو خوندم

تا اردیبهشت خونریزی داشتی؟؟

اصلا مگه ممکنه؟دکتر میری؟

من حتی ۱۲ هفته هم سقط داشتم نهایتا ۱۱ روز خونریزی داشتم

بعدش دیگه پاک شدم

🤣🤣 خیلی بامزه گفتی. نه حامله نیستی

آخه دوباره استرسشو گرفتم میترسم ب معنای واقعی

الان تاپیک قبلیتو خوندم تا اردیبهشت خونریزی داشتی؟؟ اصلا مگه ممکنه؟دکتر میری؟ من حتی ۱۲ هفته هم س ...

رفتم دکتر گفت خونریزی واسه هرکس ب بدنشه من ضعیف بودم قرص بهم داد

ناخواسته باردار شدی؟

ارررر

برو دکتر یه چک بکنه برات. خب خواهر جلوگیری کن بدنتو با استرس و سقط داغون میکنی اینجوری

توروخدا دعا کن چیزی نباشه دارم داغون میشم