zendgimpesrm مدیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 396 عنوان 🚫ق. رص ال دی🚫 | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 23 پست سلام من میخاسم این سری دیر تر پریود بشم چون میخواستم برم مشهدتاریخ پریودی 10 خرداد هسترورزی هم ک ان شاء میخوام برم 12 خرداد هستاز کی باید قرص بخورم ک دیرتر پریود بشم چون تاحالا اصلا نخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️ ❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜 1402/02/31 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
137190 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3695 میخوام ازت خواهش کنم رفتی پابوس امام رضا از اقا بخوای حاجتمو بده اسمم بهاره س میدونم انتظار زیادیه اجرت با امام حسین انشاالله خودتم حاجت روا بشی 🤲🙏 سلام با افتخار کورد هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.
zendgimpesrm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 396 میخوام ازت خواهش کنم رفتی پابوس امام رضا از اقا بخوای حاجتمو بده اسمم بهاره س میدونم انت ... ان شاء عزیزم حتما برات دعا میکنم. ان شاء الله برسم عکس از حرم میزارم.. حاجتت براورده بشه عزیزم ❤️ ان شاء روزی خودت ❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜
137190 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3695 ان شاء عزیزم حتما برات دعا میکنم. ان شاء الله برسم عکس از حرم میزارم.. حاجتت براورده بشه عزیزم ❤️ ان ... قربانت خویشکه خاصگم فراموشم نکنی⚘ 🙏 سلام با افتخار کورد هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.
00_niloofar عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2321 پریودیام کلا سر وقت هست چشم عزیزم محتاجیم ب دعا❤️ان شاء روزی خودت عزیزم قربونت برم عزیزم ممنونم از دعای قشنگت نمیدونی چقدر دلم یه سفر معنوی میخواد ولی شرایطش جور نیست توی زندگیم وتوی دلم یه غم بزرگ هست که فقط با یه معجزه حل میشه
zendgimpesrm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 396 قربونت برم عزیزم ممنونم از دعای قشنگت نمیدونی چقدر دلم یه سفر معنوی میخواد ولی شرا ... عزیزم ان شاء خدا گره از مشکلاتت باز کنه غصه هیچی نخور. ان شاء ک ی روزی تاپیک بزنی ک بگی دارم میرم مشهد❤️😘از ته دلم برات بهترین هارو میخوام ❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜
zendgimpesrm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 396 قربانت خویشکه خاصگم فراموشم نکنی⚘ 🙏 چشم عزیزم 💋 ❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜
00_niloofar عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2321 عزیزم ان شاء خدا گره از مشکلاتت باز کنه غصه هیچی نخور. ان شاء ک ی روزی تاپیک بزنی ک بگی دارم میرم مش ... ازت ممنونم مهربون انشاالله خدا از دهنت بشنوه ازطرف ماهم نائب الزیاره باش الهی زیارت کربلا نصیبت بشه
zendgimpesrm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 396 میخوام ازت خواهش کنم رفتی پابوس امام رضا از اقا بخوای حاجتمو بده اسمم بهاره س میدونم انت ... سلام عزیزم خوبی من حرم رفتم واست دعا کردم. ان شاء الله حاجتت روا بشه❤️ ❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜
137190 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3695 سلام عزیزم خوبی من حرم رفتم واست دعا کردم. ان شاء الله حاجتت روا بشه❤️ سلام قربونت بشم. باور کن اول صبح اشک توچشام جمع شد انشاالله خودتم حاجت روابشی ممنون بامعرفت 🌹⚘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤🙋♀️ سلام با افتخار کورد هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.