2777
2789
عنوان

🚫ق. رص ال دی🚫

348 بازدید | 23 پست

سلام 

من میخاسم این سری دیر تر پریود بشم چون میخواستم برم مشهد

تاریخ پریودی 10 خرداد هست

رورزی هم ک ان شاء میخوام برم 12 خرداد هست

از کی باید قرص بخورم ک دیرتر پریود بشم چون تاحالا اصلا نخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️

❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜
همه چیتوبهم میریزه

بعد چندین سال طلبیده 

دلم نمیخاد پریود باشم

چون ی بار بیشتر نمیخوام بخورم

گفتم چطوری بخورم ک تاثیر داشته باشه

❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد چندین سال طلبیده  دلم نمیخاد پریود باشم چون ی بار بیشتر نمیخوام بخورم گفتم چطوری بخورم ک ...

میفهمم اماکل پریودیت بهم میریزه بعدبرگشتی بایدبری دکتر

اماخوایتی بخوری ۳یا۴روزمونده به پریودیت شروع کن هرشب یکی بخورت

کاش یکاری کنی زود تر بشی 

فک کنم باید از یه هفته قبلش بخوری تا وقتی که برگردی دیگه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
میفهمم اماکل پریودیت بهم میریزه بعدبرگشتی بایدبری دکتر اماخوایتی بخوری ۳یا۴روزمونده به پریودیت شروع ...

من واسه کیست این قرص کوفتی رو میخورم بعدش خیلی بهم میریزه؟؟؟؟ هوم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

فکر کنم یه هفته زودتر بخوری اثر کنه البته اگه سر موعد میشی اگه زودتر از وقتش میشی ده روز جلوتر قرص بخور  عزیزم ازت التماس دعا دارم منم خیلی وقته که نرفتم حرم امام مهربونمون  😞😢

من خوردم الان داغونم

بعد اینکه ۲۱ بخوریم ممکنه چند روز بعدش پریود شیم گلم عزیزم؟ من هیچوقت تا حالا تجریه خوردنشو نداشتم 

اصلا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ماشاالله پروفایلت بچه های خودتن ؟

اره عزیزم ❤️ 

کاش یکاری کنی زود تر بشی  فک کنم باید از یه هفته قبلش بخوری تا وقتی که برگردی دیگه

ازفردا میخرم شروع میکنم ب خوردن

فکر کنم یه هفته زودتر بخوری اثر کنه البته اگه سر موعد میشی اگه زودتر از وقتش میشی ده روز جلوتر قرص ب ...

پریودیام کلا سر وقت هست 

چشم عزیزم محتاجیم ب دعا❤️ان شاء روزی خودت عزیزم