2777
2789
موقع کار کردن و پول در آوردن پسرات که شد توبه میکنی 😂 به هرحال پسر نان آور خونه میشه و بنظرم کار کس ...

خدا بزرگه بهتر از اینه که دخترم و بدم دست پسری که هر جور میخواد با هاش رفتار کنه و تو این جامعه نه راه پس داشته باشه نه پیش من از دختر داشتن میترسم خدا یا شکرت الهی همه بچه ها عاقبت بخیر باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پسر دار بودن سخته پسر هی سرشون بالا نیامده سیگار ویه چاقو داخل جیبشون هیچکه نمیتونه کنترلشون ...

والا گوشه خیابان دخترایی که با همین پسرای معتاد همه چیزشون و از دست میدن چی تازه عاشقشون هم میشن 

خدا بزرگه بهتر از اینه که دخترم و بدم دست پسری که هر جور میخواد با هاش رفتار کنه و تو این جامعه نه ر ...

خب اگه بنا به این چیزا باشه که هیچ کس دخترشو شوهر نمیده.پسراتون بدون زن و زندگی میمونن 😂 چه حرفا 

خدایا شکرت 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

خدا بزرگه بهتر از اینه که دخترم و بدم دست پسری که هر جور میخواد با هاش رفتار کنه و تو این جامعه نه ر ...

اگه از حق و حقوق دخترت قبل ازدواجش باخبر باشی و ثبتش کنید اون بیچاره نمیمونه عزیزدلم...

خیلی از خانوما شرایط ضمن عقد آگاهانه انتخاب میکنن و فقط گیر مهریه زیاد نیستن.خیلی از مردام گیر دخترای ناجور می افتن پدرشون در میاد سر مهریه دادن.

دیدم که میگم.

دختر و پسر نداره.

انشالله آینده همه ی بچه هامون روشن باشه...

همه ی ارزوم اینه حداقل بچه هامون جونیشون نابود نشه

دختر سرکشم دیدم.شوهرم واسه خانوادش سربراهه خواهرش به هیچ وجه

بله نگفتم نیست ولی دختر راحت کنترل میشه الان بیشتر افراد  زندان ها رو مردا تشکیل میدن پسر واقعا کنترلش سخته من مدافع دختر بودن یا پسر بودن نیستم هرچی حدا داد من جواب اون خانم دادم گفت خداروشکر خدا تو این مملکت دختر بهم نداده گفتم 

خب اگه بنا به این چیزا باشه که هیچ کس دخترشو شوهر نمیده.پسراتون بدون زن و زندگی میمونن 😂 چه حرفا&nb ...

شما هم شوهر ندید دخترا خودشون میان  همین کاری که الان میکنن ازپواج سفید همه جوره هستن مسافرت  هم میرن مسئولیت پسرای ما رو کم میکنید ممنون🤣😂

شما هم شوهر ندید دخترا خودشون میان  همین کاری که الان میکنن ازپواج سفید همه جوره هستن مسافرت&nb ...

مگه اینکه از این دسته دخترا واسه پسرات بگیری 🤣🤣🤣 که بی نام و نشون بیان خونت 

شما هم شوهر ندید دخترا خودشون میان  همین کاری که الان میکنن ازپواج سفید همه جوره هستن مسافرت&nb ...

خب از حالا مشخصه چطور داری پسراتو تربیت میکنی...

اتفاقا مثل اینکه از اون دختر خیابونیا که راحتم مسافرت میرن بدرد پسرای بی مسئولیتت میخورن✋

خب از حالا مشخصه چطور داری پسراتو تربیت میکنی... اتفاقا مثل اینکه از اون دختر خیابونیا که راحتم مسا ...

منم همینو بهش گفتم چه جالب 

قشنگ مشخصه چی داره بار میاره .تازه خدارو هم شکر می‌کنه 😂