هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من که دو تا پسر دارم واقعا خدا رو شکر میکنم اصلا دختر دوست ندارم حدایا شکرت که منو میشناختی و تو این ...
دقیقا
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
مامانم وقتی من رو حامله بود بابام گریه میکرد با اینکه خیلی اعتقادات قوی نداره سه عالمه نذر گذاشت من دختر بشم
الانم همجا اول نظر من تولدام همیشه ترکوندن بهترین ها رو برام گرفتن همیشه الانم بابام میگه دختر نداشتن یعنی بدبختی خودم گاهی بهش میگم بابا با داداش هامم همین جور باش میگه سختمه😐
مامان بزرگمم میگه فقط دختر همیشه برا من کادو میگرفت دیگه خودم گفتم برا داداش هام بگیرید نه من😁
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
روز دختر. چرا میگن دختر بهتره. خدا هرکی و دوست داره دختر داره
بابا وا بدین دیگه مصلحت هرکس رو خدا میدونه به یکی فقط دختر میده به یکی پسر میده به یکی جفت میده به یکی هم نمیده بیخیال بشید دیگه راضی باشید به رضای خدا
تا دختر نداشته باشی لذت نمیبری اصلا لذت بچه رو نمیچشی😑😑😑
وا عجیبه
اتفاقا پسر دار بودن سخته پسر هی سرشون بالا نیامده سیگار ویه چاقو داخل جیبشون هیچکه نمیتونه کنترلشون ...
پس تربیت کردن باد هواس؟