2777
2789
عنوان

کادوی تولد چی بخرم...

62 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

تولد خواهرشوهرم نزدیکه...خیلی بامن خوبه خیلی دوستش دارم میخوام برای تولدش کادوبخرم ولی نمیدونم چی بیشترخوشحالش میکنه( لوازم آرایش استفاده نمیکنه)

به نظر تون چی بخرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرت یه جعبه باشه که چندتا چیزتوش باشه بهتر نیست؟ چی توش باشه بهتره؟

اینحوری خوبه مثلا پک مراقبت پوستی ،یا پک ساعت و اینا 

میتونی با یک دسته گل یا شاخه گل بهش بدی 

نی نی سایت خیلی باحاله این میگه خواهر شوهرم بده تاپیک کناری  میخواد براش هدیه بگیره 

اون میگه زن داداشم خیلی خوبه فرشتس تاپیک کناری میگه میخوام از زنداداشم شکایت کنیم 😐😐😐

نی نی سایت خیلی باحاله این میگه خواهر شوهرم بده تاپیک کناری  میخواد براش هدیه بگیره  اون ...

والا این خواهرشوهرم که خیلی خوبه بنده خدا بچه من همش روسرشه.هرکمکیم بخوام ازم دریغ نمیکنه واقعا عینه خواهرمه

والا این خواهرشوهرم که خیلی خوبه بنده خدا بچه من همش روسرشه.هرکمکیم بخوام ...

عزیزم🥰

این رابطه معلومه که دوطرف فهمیده هستید

والا با این همه تاپیک بد آدم داره نا امید میشه 

ایشالا منم با زن برادرم رابطه ی خوبی و خواهرانه داشته باشم ( البته هنوز نیست 😂😂😂)

رابطه مامانم با زندایم خیلی خوبه که برای خیلیا تعجب آوره 😅

عزیزم🥰 این رابطه معلومه که دوطرف فهمیده هستید والا با این همه تاپیک بد آدم داره نا امید میشه  ...

ان شاالله عزیزم.آدم خودش خوب باشه طرف مقابلم خوبه و قدرشو میدونه...عزیزم امیدوارم همیشه خوب وخوش باشن وصمیمی